10 filme pe care le-am văzut în 2015

shutterstock_923692841

Mi se întâmplă uneori să nu știu la ce film să mă uit. Atunci caut pe bloguri cuvântul „film”. De cele mai multe ori, prefer listele de filme recenziilor, pentru că mi-e mai ușor să aleg un film din 10, decât să citesc recenzii pe rând.

2015 a fost pentru mine anul în care am văzut cele mai multe filme. Mi-am dat seama în prima sesiune că e mai bine să aleg să văd un film ca să mă relaxez decât să mă agăț de un serial nou și să-mi tot promit că mă mai uit la un singur episod și gata.

Nu e un top, ordinea e total aleatorie și nu au apărut toate în 2015, doar că eu fac parte din categoria aia de persoane care încă nu a văzut nici măcar Titanicul. Am ales 10 dintre cele care mi-au plăcut cel mai mult.

1.The Age of Adaline

2. The Great Gatsby

3. Breakfast at Tiffany‘s

4. Gone Girl

Un film care îți arată de ce femeile sunt niște ființe așa minunate. :))

6. The Theory of Everything

7. Now is Good

E un film pe care l-am revăzut. Bucățile muzicale ce-i aparțin lui Ellie Goulding m-au făcut să-mi fie dor de film.

8. The Curious Case of Benjamin Button

9. A Beautiful Mind

Ca pe multe dintre filmele din articol, l-am văzut la recomandarea lui Alex. Probabil cea mai interesantă cerere în căsătorie pe care am văzut-o vreodată:

10. Shutter Island

Bonus: Interstellar

L-am văzut în 2014, dar l-am revăzut în 2015. E probabil în top 5 cele mai bune filme pe care le-am văzut vreodată.

Mi-a fost greu să-mi amintesc, așa că m-am hotărât că o să notez undeva atunci când văd un film. Am o astfel de listă pe care trec cărțile pe care le citesc și îmi place să o revăd din când în când. 😀

Încă mai am timp să văd câteva filme în 2015, deci aștept și recomandările tale. 😀

S-ar putea să-ți placă:

6 comentarii

    1. Eu nu reușeam deloc să-mi amintesc cum se numea când am început articolul. Știam doar ce se întâmplă și îl asociam cumva cu The Theory of Everything și The Imitation Game. Le-am văzut în aceeași perioadă, dar A Beautiful Mind îmi place cel mai mult dintre cele 3.

    1. Am avut impresia că am răspuns aseară. Reiau :))

      Am vrut să mă uit la Focus de câteva ori, dar nu am reușit să trec de 10 minute, pentru că mereu apărea ceva de făcut. Mulțumesc 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *