Lasă mesaje pentru viitor!

413981.blog

Am început să scriu în clasa a doua; poezii. În clasa a treia scriam deja primul meu roman. Firește, grandioasele capodopere nu au ajuns mai departe de lansarea din sufragerie. Cel mai mare succes l-au avut scrisorile de dragoste pe care i le-am scris prietenului meu, scrisori livrate tête-à-têt.

Oricum, mereu am ceva de spus. Am o părere despre orice și azi îmi fac curaj să vă împărtășesc gândurile mele. Deși cred cu fermitate în unicitatea fiecărei persoane, vreau să văd dacă sunt ultima pasăre dodo sau dacă gândim la fel.

Despre ce o să scriu? Despre oamenii care ma inspiră, despre oamenii pe care îi întâlnesc, despre oamenii pe care i-am întâlnit și au însemnat ceva pentru mine, despre ceea ce mă înconjoară, despre experiențele mele și aventurile pe care la trăiesc zi de zi pentru că sunt pur și simplu atât de dramatică încât în fiecare zi trăiesc aventura vieții mele.

Nu sunt mare specialistă în bloguri, de fapt nici nu urmăresc prea multe, dar presimt că în curând se vor schimbă lucrurile.

Hermann von Keyserling  spunea undeva că prima mișcare a spiritului, nu este cunoașterea, ci curajul. Așadar, îndrăznește!

Care este povestea ta?

 

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *