A început să umble prin București un fel de primăvară

When-in-Bucharest-Bucharest-in-spring-blog-post-960x675

În fiecare primăvară, anotimpul meu preferat este primăvara.

Deși sună a platitudine, în februarie simțeam cu toată ființa mea dorința de un nou început. Era probabil din cauza sesiunii, însă trebuie să recunosc că în momentul în care am terminat primul examen nu am simțit nimic. Nicio eliberare, nicio viață nouă pe care o visam încă de când au început examenele.

Fără să îmi dau seama, așteptăm primăvara.

În momentul în care am deschis fereastră din bucătărie am simțit cum e momentul ideal să schimb ceva. Soarele mi-a amintit că e perioadă potrivită să îmi actualizez lista de dorințe pentru 2015 și mai important decât atât, să lucrez la îndeplinirea lor.

Martie mi-a adus până acum numai lucruri bune. Deși au trecut doar 2 zile, 3 dintre dorințele mele au început să prindă contur.

Ești autorul regulilor tale. Dacă vrei să ai un nou început mâine, e ok. La fel cum poți da un restart și  duminică, peste două săptămani poate în aprilie, august sau decembrie. Oricând. Cel mai bine, ar fi să nu mai aștepți nimic anume. Cu toate astea, experiență m-a învățat că avem nevoie de un acel ceva care să ne facă să ne dorim să aruncăm un pumn de praf magic peste viață noastră.

Pe mine mă inspiră cărțile, filmele, oamenii speciali de care mă înconjor și Alex. S-ar putea că tu să ai nevoie de o compoziție personalizată pentru rețeta ta de „primăvară”.

Iar astăzi e zi de marți și dacă toți oamenii dimprejurul meu se fac că au să privească înapoi pe drumul vieții cu tot dreptul mișcat întâi, într-o zi atât de nefastă eu mă simt din cale afară de mulțumit. Mai lipsește să fie astăzi 13. Dar sunt hotărât să fac numai fapte mari. Acestea sunt zilele oamenilor cu voința; oamenii cu voința nu trebuie să se gândească niciodată la astfel de nimicuri și trebuie să întreprindă orice au de întreprins oricând s-o nimeri.-Gib. I. Mihaescu, Donna Alba

Azi, am hotărât că nu mai las lucrurile să treacă pe lângă mine.

S-ar putea să-ți placă:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *