Ajutor! Hai să facem o faptă bună!

tumblr_mwiu42cIPF1qkxr0so1_540

Update: S-a rezolvat, mulțumesc pentru mobilizare!

Cunosc o doamnă drăguță care își renovează apartamentul și vrea să doneze vechiul mobilier despre care mă asigură că e în stare foarte bună.

Doamna despre care vorbesc m-a întrebat dacă nu cumva cunosc o familie ce ar avea nevoie de un astfel de ajutor. I-am zis că nu, dar știu  ceva ce sigur știe: social media. Sunt conștientă că oamenii care ar avea nevoie de un astfel de ajutor nu pot ajunge prea ușor la mesajul meu, dar de când mi-a spus și până am ajuns să scriu m-a entuziasmat gândul că puterea unui share e foarte mare. Dacă nici tu nu știi pe nimeni, s-ar putea să poți arăta cuiva care știe pe cineva care știe o astfel de familie!

Doamna Liliana, căci dumneaei răspunde la numărul te telefon 0727 314 774, ar avea de dat o bibliotecă, un frigider, un aragaz, mobilă de bucătărie și un șifonier. Condiția e să se facă cumva dovada că familia respectivă chiar are nevoie de ajutor, să se poată realiza donația până vineri și nu știu dacă să fie cineva din împrejurimea Bucureștiului, dar îmi imaginez că asta simplifică lucrurile. Dar cine știe, poate reușim să convingem pe cineva să ne ajute și cu transportul!

Frigul de afară (și din case, măi RADET) mă face să intru în spiritul sărbătorilor de iarnă mai devreme și sper că putem face o faptă bună împreună.

*De contactat după ora 20:00 sau înainte de ora 12:00

 

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *