Am ajuns la un eveniment cu 30 de minute mai devreme, dar…

5666b2dd6cbdcPlaza Romania Winter Fashion Show 2015 - 1

A trecut ceva vreme de la Dansul colecțiilor de iarnă 2015, dar cred că nu voi uita prea curând acest eveniment. 

Vorbeam cu Raluca pe facebook și dintr-una în alta mă invită la un eveniment de fashion și beauty în Plaza. Mi-a surâs ideea, ora se potrivea perfect cu cea la care terminam programul la facultate așa că nici nu am stat prea mult pe gânduri.

Eu am terminat seminarul pe la 18, evenimentul începea la 19. Oricum, era suficient timp cât să ajung de la Eroilor la mall. M-a sunat Raluca să mă întrebe dacă vin, i-am spus că da, deja am pornit și probabil voi ajunge înaintea ei și am rugat-o să mă sune când ajunge să ne găsim acolo.

Am ajuns pe la 18:30 și am avut suficient timp ca să mă și plimb prin magazine. M-a sunat Raluca să-mi spună că a ajuns și că ne vedem în față la Pull&Bear. Merg eu acolo unde știam că e Pull&Bear și Raluca nicăieri. Merg la informații să întreb dacă mai există alt magazin, domnișoara de acolo îmi spune că nu. Am zis să mai merg o dată. Poate că Raluca nu ajunsese prima oară când m-a sunat. Tot nimic. În tot acest timp ne-am sunat de vreo 5 ori și deja se instalase panica. Ea îmi spunea că nu am cum să nu observ unde se desfășoară evenimentul, că e multă agitație, sunt multe persoane și că ea stă pe o canapea neagră. La Pull&Bear-ul meu era liniște și pace… 

La un moment dat m-a întrebat Raluca dacă sigur nu sunt în Afi. Eu mă gândeam că mă super subestimează. Cât de idioată să fiu să merg în Afi, când Sun Plaza e într-o direcție total opusă? La rândul meu, o întreb și eu: ești sigură că există un singur Sun Plaza? Moment în care s-a lăsat puțin liniștea, apoi a izbucnit în râs: am zis Plaza, nu Sun Plaza. Ok, Claudia…deci chiar ești demnă de subestimat….

Deja debusolată de atâta mers în cerc prin mall și obosită de telefoane, eram gata să nu mai merg. Dar Raluca, ca o prietenă mai mare ce-mi e, mi-a zis să iau un taxi și să vin (poți citi povestea din perspectiva Ralucăi aici).

Peste alte 30 de minute (timp în care mă gândeam de ce ai avea 2 mall-uri cu nume așa asemănătoare în același oraș) intram în Plaza și mă gândeam că sigur va dura și acum o veșnicie să găsesc Pull&Bear.  Din fericire, de data asta nu a fost prea greu, pentru că am auzit muzică dintr-o anumită direcție și am zis să încerc acolo mai întâi. Se auzea Corina Bud, dar înainte să văd mulțimea de oamenii de acolo, mă tot gândeam dacă e live sau pur și simplu a dat vreun magazin muzica tare. 

5666b2dd6cbdcPlaza Romania Winter Fashion Show 2015 - 1

După o oră de agitație, ajunsă acolo m-am așezat în sfârșit pe canapeaua pe care o tot căutasem. Evenimentul a avut loc în zona Rotondă din mall, despre care am aflat că era recent renovată și arăta chiar bine. Gazda prezentării de modă (căci asta era) a fost Ilinca Vandici, dar nu a fost singura persoană publică pe care am văzut-o pe acolo, căci alături de modelele super înalte au mai urcat pe scenă și Anca Serea, Ellie White, Adelina Pestrițu & Speak, Adrian Nartea, Geanina Ilieș şi Ilinca Obădescu, care au îmbrăcat ținute Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Marks & Spencer, Colin’s, D’S Damat, Koton, Lashez, Penti, CCC, Bata, Il Passo şi ECCO.

5666b2dd6cbdcPlaza Romania Winter Fashion Show 2015 - 2

Mai mult decât concertul Corinei (care m-a ajutat totuși să găsesc zona Rotondă), mi-a plăcut reprezentația fetelor de la Amadeus. Chiar în dimineața aceea văzusem un material cu ele și mă gândeam că mi-ar plăcea să le aud și live. În timp ce ele cântau, niște domni au avut grijă să ne răcorească, căci tot sculptau o chestie din gheață și bucățele mici săreau peste tot.

5666b2dd6cbdcPlaza Romania Winter Fashion Show 2015 - 16

Am mai văzut câteva prezentări de modă în ultimul timp, dar aceasta a fost cu mult peste celelalte. Sincere felicitări directorului artistic & de styling Maria Andrei. De înfrumusețare tuturor celor ce au defilat pe podium s-au ocupat Sephora şi Yves Rocher (machiaj), și specialiștii Bram’s Beauty Salon și Sorin Papacioc.

De la Sephora am ceva și pentru tine, așa că stai cu ochii pe pagina de facebook zilele astea, pentru că îți pregătesc un cadou de sărbători.

Aceasta a fost povestea mea despre cum am ajuns la un eveniment cu 30 de minute mai devreme, dar… în locul greșit.

Sunt singura care a pățit asta?

5666b2dd6cbdcPlaza Romania Winter Fashion Show 2015 - 14

S-ar putea să-ți placă:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *