Am fost iluminată în roz

12074715_957158757656402_6361585723143663421_n

Am avut o lună plină, iar momentele nefericite, au fost compensate de evenimente minunate despre care am promis că o să scriu.

Pe 1 octombrie de pildă, am fost prezentă la Iluminarea în roz a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, eveniment organizat la unison cu alte 70 de țări și 5 orașe din România (Bacău, Constanța, Pașcani, Râmnicu Vâlcea și Timișoara). Acest eveniment îmbracă în roz la fiecare început de octombrie clădiri reprezentative din orașele participante pentru a reaminti femeilor că prin control medical anual, cancerul poate fi învins. 

La a 15-a aniversare, Fundația Renașterea a îmbrăcat în roz Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” și a lansat proiectul de donare de păr – Vieți Împletite.

Printre cei 200 de invitaţi de marcă s-au regăsit personalități din lumea medicală, artistică, reprezentanți ai societății civile, oameni de afaceri, autorități publice locale și centrale și, desigur, subsemnata.

Evenimentul a fost însuflețit de momente muzicale asigurate de Bluea Noise. Au cântat minunat, dar la momentul tortului (nu se poate aniversare fără tort), când au fost rugați să dea tonul pentru la mulți ani, s-au scuzat și au zis că nu pot. Cine crezi că a salvat situația? Exaaact! Eu 😀 . Mă auzeam în toată sala și toate privirile erau asupra mea. Nu eram eu chiar pe scenă, dar doamna care făcuse invitația pentru a se da tonul, a avut grijă să mă împingă destul de în față, cât să mă vadă toată lumea. Noroc că eram îmbrăcată drăguț 😀

În București, lumina roz a fost declanșată de Andreea Esca, Ambasador al Fundației Renașterea și de Corina Caragea, donator în proiectul Vieți Împletite (Corina s-a tuns la începutul evenimentului urmând ca părul ei să fie folosit  pentru efectuarea de peruci în beneficiul pacientelor diagnosticate cu cancer).

12112099_957158394323105_5172683828491498028_n

BraveCut

Pentru că perucile din păr natural au un cost ce depășește posibilitățile finaniciare ale multora dintre femeile afectate de cancer, prin proiectul Vieți Împletite, cei care doresc să se tundă, pot dona Fundației Renașterea părul, pentru a fi transformat în peruci ce vor fi oferite femeilor diagnosticate cu cancer.

În cadrul evenimentului a fost organizată o licitație fără strigare cu obiecte donate de Asociația Contemporanii și fondurile strânse vor fi folosite pentru acoperirea costurilor de prelucrare a perucilor.

Salonul Beauty District (București) oferă în fiecare miercuri servicii de spălat, tuns și coafat gratuit pentru donatori. Există și alte saloane partenere pe care le poți găsi pe site dacă te decizi să donezi o codiță de minim 15 cm

Dacă nu locuiești în București, dar vrei să faci o donație, poți expedia codița prin poștă la sediul Fundației Renașterea: str Virgil Pleșoianu, nr 87, sector 1, București

Donează Sănătate! Donează Frumusețe!

 

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *