Am fost model de șoșete

13950731_10157320550540565_1683549413_o

Mai că încep să mă obișnuiesc cu ședințele foto și lumina reflectoarelor, zău așa. Dacă iarna trecută am făcut prima ședință foto profesională pentru Vichy, la șfârșitul acestei verii, am fost una dintre vedetuțele campaniei Madam Mitza… Cel puțin, picioarele mele cu siguranță au fost.

Am auzit prima oară de Madam Mitza de la Ariel, atunci când am văzut acest video și mi s-a părut foarte tare. Alex are o pasiune pentru șosetele colorate și comode, așa că mă gândeam deja că ar fi cadoul perfect pentru el. Până să ajung eu la șosete, au ajuns șosetele la mine, pentru că am primit într-o zi un mail prin care Mara (Sunday PR) mă invita la o ședință foto pentru șosetele astea drăguțe.

Ședința foto a fost făcută în 2 locații: Domicilio și Parcul Herăstrău. Mi-a luat o eternitate să ajung la Domicilio, dar odată ajunsă acolo m-am simțit repede în largul meu. Alături de mine au mai fost și Bianca Dragomir, Amelia și Cristina și s-a creat repede conexiune între noi.

Madam Mitza este o firmă românească, iar șosetele sunt absolut adorabile. Disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați, au niște modele foarte haioase cu lăbuțe de pisică, buline simpatice, mustăți și personaje haioase. Poate că au prețuri ceva mai ridicate decât șosetele obișnuite, dar sunt cu siguranță o idee de cadou super bună. Sunt foarte confortabile, iar Alex a ridicat perechea pe care i-am făcut-o cadou la stadiul de șosete norocoase.

Acestea au fost cadrele mele preferate de la ședința foto. 😀

Nu-i așa că șosetele sunt adorabile? ^_^

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *