Am vrut să schimb decorul

the-con-1024x624

E de ceva vreme vizibil că am făcut schimbări la aspectul blogului. Eram atașată de vechea temă și încă sunt persoane care-mi spun că li se părea mai drăguță, dar am avut eu un fix: voiam ca articolele să apară în pătrățele mici. Speram să pot păstra tema și să o modific, dar nu a fost posibil.

Să schimbi tema nu ar trebui să fie mare filosofie. Problema apare atunci când vezi multe teme drăguțe și îți dai seama că vrei puțin din aia, puțin din cealaltă și o părticică din alta.

La cursul de #bloggingpesteasteptari ținut de Cristian Florea, Diana Solomon mi-a zis că știe ea o echipă ce lucrează pe partea de creare site care mă pot ajuta în mod gratuit cu schimbarea aspectului blogului. Este vorba de cei de la Thecon.ro care au pornit  campania de susținere a bloggerilor.

I-am căutat și am citit multe articole scrise despre munca lor înainte de a-i contacta, pentru că nu e lucru ușor să oferi acces la blog oricui.

Lucrurile ar fi mers mai repede dacă programul meu nu era așa haotic săptămânile astea. Explicațiile mele au fost: vreau ceva ca în poza 1, meniul ca în poza 2, coloanele ca în poza 3 și tot așa :D.

Experiența cu ei a fost una drăguță. Au reușit să găsească o temă care combina cerințele mele și a ieșit ceea ce vezi acum. Așadar, dacă ai un blog și te gândești că vrei să faci niște schimbări, dar tu nu te pricepi la asta, s-ar putea ca cei de la Thecon să fie exact ceea ce ai nevoie.

La cum mă știu, nu e exclus să mă răzgândesc de încă 100 de ori pe parcursul călătoriei mele în blogosferă, dar măcar știu la cine să aplelez.

M-ar ajuta să știu și ce crezi despre noua temă 😀

S-ar putea să-ți placă:

6 comentarii

  1. Uite ca aflat un mesaj foarte bun redactat intr-un mod dificil de aflat in internetul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *