Am vrut să schimb decorul

E de ceva vreme vizibil că am făcut schimbări la aspectul blogului. Eram atașată de vechea temă și încă sunt persoane care-mi spun că li se părea mai drăguță, dar am avut eu un fix: voiam ca articolele să apară în pătrățele mici. Speram să pot păstra tema și să o modific, dar nu a fost posibil.

Să schimbi tema nu ar trebui să fie mare filosofie. Problema apare atunci când vezi multe teme drăguțe și îți dai seama că vrei puțin din aia, puțin din cealaltă și o părticică din alta.

La cursul de #bloggingpesteasteptari ținut de Cristian Florea, Diana Solomon mi-a zis că știe ea o echipă ce lucrează pe partea de creare site care mă pot ajuta în mod gratuit cu schimbarea aspectului blogului. Este vorba de cei de la Thecon.ro care au pornit  campania de susținere a bloggerilor.

I-am căutat și am citit multe articole scrise despre munca lor înainte de a-i contacta, pentru că nu e lucru ușor să oferi acces la blog oricui.

Lucrurile ar fi mers mai repede dacă programul meu nu era așa haotic săptămânile astea. Explicațiile mele au fost: vreau ceva ca în poza 1, meniul ca în poza 2, coloanele ca în poza 3 și tot așa :D.

Experiența cu ei a fost una drăguță. Au reușit să găsească o temă care combina cerințele mele și a ieșit ceea ce vezi acum. Așadar, dacă ai un blog și te gândești că vrei să faci niște schimbări, dar tu nu te pricepi la asta, s-ar putea ca cei de la Thecon să fie exact ceea ce ai nevoie.

La cum mă știu, nu e exclus să mă răzgândesc de încă 100 de ori pe parcursul călătoriei mele în blogosferă, dar măcar știu la cine să aplelez.

M-ar ajuta să știu și ce crezi despre noua temă 😀

5 Comments

 1. 11 octombrie 2015    

  OMG noua tema e adorabila.

  • claudia claudia
   11 octombrie 2015    

   Mulțumesc mult! 😀

 2. 12 octombrie 2015    

  E chiar reusita tema!

  • claudia claudia
   12 octombrie 2015    

   Mulțumesc, mă bucur să aud asta 😀

 3. AndreeaPop AndreeaPop
  22 octombrie 2015    

  Uite ca aflat un mesaj foarte bun redactat intr-un mod dificil de aflat in internetul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

No Pings Yet

 1. Peste 60 de bloguri implicate în campania de susținere a bloggerilor. Vrem sa ajungem la 100! – thecon on 10 mai 2016 at 15:54

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te pentru a urmări acest blog și a primi notificări despre articole noi pe email.

Instagram

 • When I sneeze, glitter comes out 🐣
 • Gleam and hope 👑
 • Florile cu cea mai frumoasă poveste. ❤️
 • I'm closer to the sky. ☁️
 • Așa ar trebui să înceapă fiecare zi!🍸 #varaincepecualist #alist @alistmagazine
 • 🐺
 • I always wear my invisible crown. 👑
 • Flowers are a girl's best friends. 🌹
 • Pure. 
#inspiration

Follow Me!