Apa, apa, apa

cold-glass-of-water

Am scris săptămâna trecută că încep să consum doi litri de apă pe zi ca să văd ce efect are asupra mea. 

Am început acest experiment pentru că aveam o problemă destul de mare cu deshidratarea și m-am trezit în mijlocul unei campanii La Fântâna. Oamenii ăștia mi-au zis (așa îmi place mie să cred, că doar mie): Mai bea și tu niște apă! 

Le-am urmat sfatul și am băut mai multă apă, lucru ce nu e așa ușor precum mă așteptam, pentru că a trebuit să dublez cantitatea de apă băută în mod normal. 

Ultimele cinci zile au însemnat pentru mine câte trei sticle de 0,5 cu apă pe care le-am purtat în geantă (mai puțin vineri, când am fost la Webstock și mă aprovizionam din frigiderele de acolo).  Cantitatea lipsă până la doi litri a rămas acasă pentru că mi-am dat seama că scap ușor dacă beau dimineața și seara câte un pahar de apă despre care citisem că-mi sunt foarte benefice. Cel de dimineață are rolul de a purifica sângele și de accelerare a metabolismulului, iar cel de seara previne apariția cârceilor.

Am avut până acum cinci zile în care am m-am ținut de regula mea cu apă și deja văd rezultatele. Pentru că aș fi putut crede că e vorba de efectul placebo, și nu de efecte reale, am decis să refac testul de la Kiehl’s, care mă arată acum hidratată 34%, ceea ce înseamnă că am o evoluție de 5 puncte 😀 

Nu mă opresc aici. Voi continua programul cel puțin trei săptămâni la finalul cărora sper să ajung măcar la 60% nivel de hidratare.  Până acum ceva zile nu aveam grijă de câtă apă beau și ce influență are asupra mea. Știam că o iubesc când îmi e foarte sete și că îmi trebuie când iau medicamente. Acum prețuiesc apa pe care o beau la fel de tare precum pe cea pe care o folosesc pentru igienă. Mă simt mai bine, iar pielea mea cu siguranță e mai fericită. Cam așa mi-a dat mie apa putere 😀

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te pentru a urmări acest blog și a primi notificări despre articole noi pe email.

Instagram

  • When I sneeze, glitter comes out 🐣
  • Gleam and hope 👑
  • Florile cu cea mai frumoasă poveste. ❤️
  • I'm closer to the sky. ☁️
  • Așa ar trebui să înceapă fiecare zi!🍸 #varaincepecualist #alist @alistmagazine
  • 🐺
  • I always wear my invisible crown. 👑
  • Flowers are a girl's best friends. 🌹
  • Pure. 
#inspiration

Follow Me!