Articolul pe care îl va citi Cristian Florea

Așa cum poate ai văzut pe facebook, vinerea trecută am fost la Școala Flanco, unde Cristian Florea a ținut un curs numit #bloggingpesteasteptari.

Am petrecut câteva ore minunate în care am dezbătut subiectele următoare:

12049582_1038706376161803_9147249285214157897_n

Mi-a plăcut tare mult că după ce s-a prezentat, Cristian ne-a rugat și pe noi, invitații să ne prezentăm și să spunem ce așteptări avem de la acest curs. Pe lângă faptul că eu vreau să mă dezvolt în domeniul acesta și că astfel de evenimente sunt o oportunitate excelentă de networking, eram foarte curioasă dacă profesorul nostru era la fel de simpatic în realitate ca în online. A fost cu mult #pesteasteptari.

După ce ne-a ținut o lecție interactivă foarte captivantă, Cristian ne-a oferit foarte multă încredere. Nu știu dacă era foarte sigur că prezentarea lui ne-a ajutat, dar și-a pus imaginea în mâinile noastre.

Așa se face că în momentul de față, pe blogul lui Cristian se află un articol scris de 42 de mâini dibace, îndrumate de 21 de creiere inspirate. Se pare că am reușit în ciuda diferențelor de personalitate să realizăm un text unitar ce a ieșit și el peste așteptări. Nu o să te rog să ghicești ce parte am scris, ci o să-mi asum creditul pentru încheiere.

Am cunoscut acolo alți bloggeri, unii la început, alții cu multă experiență și mi-am dat seama de ce îmi plac așa tare evenimentele astea. Mă întâlnesc cu oameni care-mi înțeleg pasiunea și ne înconjoară un fel de praf magic ce ne face să credem că într-o zi o să fim foarte buni și toată lumea o să vrea să ne știe părerile avizate.

De câte ori povestesc cuiva de un blogger, sora mea râde și spune că oricum nimeni nu cunoaște bloggerii și ne știm doar noi între noi. Simt că vremea în care îi voi demonstra că s-a înșelat nu e așa departe.

O să închei gândindu-mă că nu mai e mult timp până la Webstock, moment în care o să strănut iar de la praful magic. De câte ori merg la un astfel de eveniment mă întreb în cât timp voi fi eu pe scenă. Atunci cum să nu fiu motivată să dau tot ce-i mai bun?

Cursul de blogging peste așteptări face parte dintr-un șir de 5 astfel de evenimente: #fotografiepesteasteptari, cu Dragoș Asaftei,  #travelpesteasteptari cu Cezar Dumitru,  #bloggingpesteasteptari cu Cristian Florea, #brandingpesteasteptari cu   Cristian China-Birta și #videobloggingpesteasteptari cu Vlad Dulea.

4 Comments

 1. 29 septembrie 2015    

  Mulțumesc pentru feedback! Ne vedem la Webstock. 😀

  P.S: Foarte tare titlul. :)))

  • claudia claudia
   29 septembrie 2015    

   Mulțumesc și eu de invitație 😀 Acum că tu deja vei fi pe scenă nu-mi rămâne decât mie să mă gândesc căt îmi va lua să ajung și eu pe scenă 😀

   • 29 septembrie 2015    

    iti dau un an 😀

    • claudia claudia
     30 septembrie 2015    

     Awww. Ești drăguță 😀

No Pings Yet

 1. 5 lucruri de la cursul de blogging pe care l-am ținut la #ScoalaFlanco | Cristian Florea on 29 septembrie 2015 at 14:22
 2. Am vrut să schimb decorul-Claudia Predoană on 11 octombrie 2015 at 11:38

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te pentru a urmări acest blog și a primi notificări despre articole noi pe email.

Instagram

 • When I sneeze, glitter comes out 🐣
 • Gleam and hope 👑
 • Florile cu cea mai frumoasă poveste. ❤️
 • I'm closer to the sky. ☁️
 • Așa ar trebui să înceapă fiecare zi!🍸 #varaincepecualist #alist @alistmagazine
 • 🐺
 • I always wear my invisible crown. 👑
 • Flowers are a girl's best friends. 🌹
 • Pure. 
#inspiration

Follow Me!