Blogger Awards by Claudia Predoană

golden_silver_bronze_emblem2

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor,

Vă mulțumesc că citiți aceste rânduri! Sunteți pe cale să asistați la cea mai importantă decernare de premii blogosferice a lunii august, 2015: Blogger Awards by Claudia Predoană.

golden_silver_bronze_emblem2

După ce Kooperativa 2.0 a anunțat că se dorește a se realiza un recensământ al blogurilor, mi-am luat libertatea de organiza rapid pentru ei o gală blogosferică de premiere. Kooperativa m-a pus să aleg 5 bloguri. Ceea ce nu aveau de unde să știe inițiatorii despre mine este că îmi e foarte greu să aleg. Din 5 bloguri, am făcut 5 categorii, iar rezultatele au fost următoarele:

1. Best blog from my newsletter*

Nominalizările au fost:

*sunt blogurile de la care aveam mesaje recente pe mail.

După îndelungi deliberări, premiul merge la….Cristian Florea.

1383343_10151930628507389_1806387569_n

Nu pot să-i rezist. Dacă pune trei articole pe zi, trei articole citesc. Nu știu dacă e vorba despre titlurile captivante sau despre siguranța că articolul nu mă va dezamăgi. Mereu găsesc lucruri interesante pe blogul lui, articole ce mă inspiră și am descoperit cu bucurie că nu ține numai pentru el trucurile din online. M-a ajutat de nenumărate ori. Până și eu mi-aș fi pierdut răbdarea cu mine.

2. Male Personality of the Month 

 • Cristian China Birta (cristianchinabirta.ro)- În primul rând, mulțumesc pentru biletele la expoziția LEGO și că ești așa promt pe blog. Ok, acum, pretinzând că nu citește Chinezu, nu cred că e cineva mai activ pe blog decât el ( exceptându-l pe Cristian Florea, dar cred că a avut de unde să ia exemplu). Campanii peste campanii, activități cu Kooperativa, familist (vai, ce drag îmi e când văd postări legate de familie), haios. Omul are tot ce îi trebuie.
 • Mihai Vasilescu (mihaivasilescublog.ro)- Habar nu am cum mă face acest om să citesc toate textele kilometrice, fără de poze, care de cele mai multe ori vorbesc despre lumea lui. Dar parcă știu dimineața că mă voi trezi și până la 10  o să mai citesc despre o aventură din Mega Image, că o să îmi zâmbească complice caricatura din dreapta, că o să îl contrazic în gând, dar mai ales că o să râd cât să mă încarc cu energie pentru toată ziua.
 • Ariel Constantinof (arielu.ro)- E genul de persoană de pus în tabloul meu de #tineridecolecție. Cum să faci atâtea chestii drăguțe până la 24 de ani? Cel mai frumos lucru pe care l-a făcut e de departe (în opinia mea ) mobilizarea generală pentru ziua mamei lui.
 • Cabral (cabral.ro)- Vai, ce om haios! Postările despre viața de cuplu sunt preferatele mele. Uneori, mă și mir că îl mai așteaptă Andreea cu masa caldă. Îmi mai atrag atenția și plimbările prin București sau prin țară pentru că merge și se întâlnește cu cititorii. La fel, apreciez tare mult vigilența cu care răspunde la comentarii și naturalețea cu care se exprimă. 

Câștigătorul este….Mihai Vasilescu

10171293_849318395103125_6153007166148919185_n

3. Best Female of the Month

 • Dana Rogoz (danarogoz.one.ro)- Mămică, fashionistă, bloggeriță, actriță, soție și nu-i dai mai mult de 20 de ani. Îmi place că e foarte implicată și afectivă în postări. Chiar dacă e despre haine, nu e numai despre haine.
 • Cristina Bazavan (bazavan.ro)- Wow! Super femeie, zău. Cred că e printre primele care au făcut treabă în industria asta și e o sursă puternică de inspirație pentru mine.
 • Andreea Pătrașcu (andreeapatrascu.ro)- Ai zice că are succes cu blogul doar pentru că o știm de la televizor (exact așa a zis ea ). Dar nu-i deloc așa. Îmi place că abordează teme diverse și că vine cu soluții pentru dramele noastre feminine. E în top 10 bloggeri cu care au colaborat agențiile, sinceră și amuzantă. Cum să nu fie o sursă de inspirație?

Mi-a fost tare greu să mă decid, pentru că eu îndrăgesc femeile care fac treabă bună. Bătălia a fost strânsă între Andreea și Dana, daaaaar…

11329938_927965003949592_2909684177137427655_n

4. Best 20sth blog

Ana-Maria Gheorghe (www.modapebune.ro)Fata asta e fantezie. Am descoperit blogul ei de curând, dar cred că l-am citit jumătate. M-a lăsat mască cu campania #checkinlajob și mă uimește cu sinceritatea fără limite. Nu aș putea niciodată să scriu așa franc, să mă dezvălui așa mult cum o face ea și e o plăcere să o citesc.

Alexandra Țipțer (blogganstein.wordpress.com)-E un deliciu. Are un stil de a scrie dramatic, super comic. Un fel de Caragiale mai modern.

Adriana Șandru (www.adrianasandru.ro)- Nu ai cum să nu fi auzit de ea. E cea mai amuzantă-dar serioasă, calculată-dar imprevizibilă, modestă-dar mândră fată pe care am cunoscut-o. Îmi e tare drag de ea și cred că a evoluat foarte frumos.

Premiul merge la…Adriana Șandru.

11659492_958452990843145_5685754380502825898_n

5. Best offline experience

Aici e vorba despre oameni pe care i-am cunnoscut în offline.

Cristian China Birta (cristianchinabirta.ro)- Auzisem multe despre el, dar în carne și oase l-am văzut la PRtea&ADcoockies unde m-a uimit. Era super relaxat, genul ăla de control inconștient care îl face super charismatic. 

Alexandru Negrea (alexandrunegrea.ro)- L-am cunoscut la aceeași conferință și după ce l-am zăpăcit cu o tonă de întrebări la eveniment, ca să se vadă că sunt adevărat stalker, i-am dat și cerere de prietenie, să îl țin sub observație. Omul e genial-Social Media Young Daddy. Oricum, se pare că mai mul m-a ținut el pe mine sub observație și așa a venit propunerea să colaborăm. Am scris aici primul meu articol pentru marketing20 și acum îmi caut inspirația pentru viitoarele articole.

Costin Cocioabă (refresh.ro)-  Îl știu tot de la  Prtea& Ad Coockies și apoi ne-am mai văzut la câteva evenimente prin București. Când se întâmpla să ne intersectăm, aveam sentimentul că sunt unde trebuie.

Alex Damian(alexdamian.ro)- Înainte de Alex, a fost vaca verde. Nu, serios. Mai întâi am descoperit blogul necuvântătoarei lui de pluș. Pe el l-am cunoscut la Blogger Lan Party 8 și mi-a prezentat și văcuța 😀 

Premiul merge la… Alexandru Negrea.

10339711_10152916380399546_2213034805412912777_n

Vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc multă inspirație în continuare. Nu se știe când mai fac vreo gală. Câștigătorii sunt rugați să mă contacteze pentru a intra în posesia premiilor (serios).

Jurizarea s-a făcut în conformitate cu prevederile legii în vigoare (subiectivitate/2015), iar voturile au fost aprobate în unanimitate.

PS: Cristian-China Birta, ești nominalizat peste tot pe unde se poate, să se înțeleagă că îți sunt cititoare fidelă și apreciez ceea ce faci, dar era culmea să trimit premiul la organizator, aș fi fost acuzată de blat. Am o diplomă pentru cel mai nominalizat blogger și pentru tine.

PPS: E doar o cincindență că pozele la băieți sunt alb-negru, iar la fete color.

S-ar putea să-ți placă:

12 comentarii

 1. Nu comentez alegerile tale, fiecare cu preferintele sale, unele chiar coincid cu ale mele, ci te critic din alt motiv: nu-mi surade ideea de a pune membri ai Kooperativei intr-o campanie pe care chiar ei o vor juriza. In articolul meu am evitat sa fac asta, asa mi se pare fair. Gandeste-te ca daca vei castiga sigur se vor gasi persoane care sa conteste acest lucru.

  In plus, asa mi se pare logic sa faci: daca eu te intreb, face to face, ce bloguri citesti, nu e firesc sa excluzi din discutie blogurile mele? Pe bune acum.

  Altfel, ma bucura prezenta Alexandrei Tipter, una dintre cele mai tinere intervievate de pe blogul meu si o bloggerita care promite multe.

  1. Îți înțeleg punctul de vedere și nu spun că nu ai dreptate. Îmi asum că s-ar putea să se întâmple ceea ce spui tu. Pe de altă parte, s-ar putea să nu câștig. Și atunci, rămân cu mulțumirea că am scris exact ce cred. La Kooperativa mai sunt oameni faini ale căror bloguri le citesc (Dragoș, Loredana), dar Cristian Florea și Chinezu sunt oameni ce au marcat cumva parcursul meu în blogosferă și atunci, mi se pare normal ca eu să-mi trimit cititorii (care de multe ori nu au treabă cu blogurile, îmi sunt prieteni) spre oameni la care găsesc conținut de calitate.

   Nu mi se pare că faptul că i-am menționat aduce a încercare disperată de a le atrage atenția. Nu sunt nici prima și nici ultima care o să-i includă în top și nu acesta este scopul campaniei, să vadă cine îi laudă mai frumos sau cine include mai mulți membri ai Kooperativei. Eu cred că vor să vadă ce citesc oamenii și de ce (apropo de paragraful 2, i-am și zis lui Cristian că e bloggerul meu preferat :D).

   Mult succes! 😀

 2. Pingback: Illusion's Street

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *