Cadou pentru amândoi

happy-valentines-day-emoticon

De curând, am primit prin mail o ofertă de Valentine’s Day foarte drăguță: În luna februarie, cabinetul stomatologic Andra Smile sărbătorește iubirea pentru sănătatea orală, de aceea le oferă îndrăgostiților posibilitatea de a beneficia de un detartraj în cuplu la prețul unuia singur de 240 lei, care include periaj, igienizare profesionala și airflow.

voucher

Eu sunt genul de persoană care preferă cadourile utile, iar dacă nu aș fi fost la cabinetul stomatologic pentru același serviciu acum 2 luni, cu siguranță aș fi profitat de ofertă și aș fi mers cu Alex în perioada asta (detartrajul se face la intervalul de 6-12 luni). 

Am fost prin decembrie la cabinetul Andra Smile, pentru că primisem cadou un voucher la ei. Doctorița la care am fost eu (Monica), a fost tare drăguță. Cred că s-a creeat o conexiune între noi din prima clipă, astfel încât eu m-am simțit în largul meu pe toată durata tratamentului. Nu știam că medicii sunt așa glumeți. După ce am plecat, aveam o stare foarte bună și eram mândră de noul meu zâmbet. 😀

Ca să înțelegi cât de mult mi-a plăcut, am primit oferta pe mail joi și eu am trimis un mail înapoi prin care le ceream permisiunea să duc mai departe mesajul lor. Pentru că eu m-am simțit atât de bine acolo și apreciez din toată inima oamenii care-și fac treaba cu drag, am vrut neapărat să scriu și pe blogul meu, ca o recomandare prietenească.

Până la urmă, voucher-ul nu trebuie tratat neapărat ca un cadou de la tine pentru el, ci ca o ofertă de care să vă bucurați împreună și așa faci și vizita aia la dentist pe care o amâni tot timpul.

Mai multe informații despre oferta lor, găsești aici. 😀

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *