Cât de mult contează lucrurile mici? Foarte mult

mood-coffee-cappuccino-cup-dish-bed-grain-smile-happiness-smile-coffee-background-wallpaper-widescreen-full-screen-widescreen-hd-wallpapers-background-wallpaper

Pe cât de ușor sunt de întristat, pe atât de ușor sunt de fericit.

Tot timpul m-am mulțumit cu puțin și unul dintre cele mai prețioase lucruri pe care poate să mi-l ofere cineva e atenția. De obicei sunt foarte atentă la detalii, chestie care m-a ajutat în tot ce am făcut până acum. Mai că-mi vine să trec în CV abilitățile de stalker.

Tu nu te bucuri atunci când cineva știe cum să te înveselească tocmai pentru că e atent la tine?

O astfel de situație tocmai mi-a făcut ziua mult mai bună! 😀

Noul meu șef are tot timpul un Starbucks în mână, de obicei cu numele lui pe ea. Eu nu beau cafea, dar am mai trecut pe la Starbucks și nu m-a întrebat nimeni cum mă numesc. I-am spus cu tristețe că eu nu am primit niciodată un pahar cu numele meu, așa că l-am întrebat dacă trebuie să le zici tu cum te cheamă sau te întreabă ei. Asta a fost toată discuția pe tema asta.

Deși e foarte drăguț în general, șeful meu are o problemă de comunicare. Din 10 mesaje răspunde la 2 și vede 5. Nu știu de ce face asta, dar am grijă să-i spun mereu că i-am scris și m-a ignorat.

Aseară i-am scris și era ceva urgent ce trebuia rezolvat atunci. Mi-a răspuns dimineață, când aș fi fost deja moartă dacă viața mea ar fi depins de el. 

Ca să se revanșeze, a venit la birou cu asta:

14285661_1191402844255124_1539217180_o

Nu sunt băutoare de cafea, dar pe asta nu aveam cum să o refuz.

Nu știu dacă o să fie mai prompt când îi scriu, dar sigur o să fiu mai productivă azi. 😀

Foto featured

S-ar putea să-ți placă:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *