O pizza pe săptămână timp de un an de zile. Cât a costat?

553d1d367d86c

De când m-am mutat cu Alex, am deprins niște obiceiuri noi. Am împrumutat de la el pasiunea pentru Dota, mănânc mai multe dulciuri și multe, multe tipuri de mâncare clasificate de mami ca fiind „prostii”.

Treptat, am mai renunțat la obiceiurile nesănătoase  și am reușit să-l fac pe el să mănânce mai multe fructe și legume. Există însă un obicei la care nu pot renunța: seara de pizza+pepsi rece+film. Avem în fiecare săptămână o zi în care comandăm pizza și o savurăm uitându-ne la un film ori ceva desene animate.

Ne-am păstrat acest obicei un an întreg! Într-o dimineață, în timp ce duceam cutiile de pizza la gunoi, l-am întrebat câți bani om fi dat pe pizza în tot timpul ăsta.

Sigur, uneori am comandat și de 2 sau 3 ori pe săptămână, iar alteori am mai sărit câte una, dar după aproximările noastre și  un calcul simplul, am constatat că am cheltuit 1600 de lei pe pizza într-un an. O fi mult, o fi puțin?

Nu ne-am decis încă, dar sigur a meritat. Alex e mare fan pizza, așa că am încercat să testăm cât mai multe sortimente, dar cum mie îmi place mult Pizza Hut, cel mai des comandam de acolo. Asta și pentru că au mereu oferte avantajoase. Vara trecută, exista la PHD o ofertă de 2 pizza medii pe blat italian la 33 de lei, apoi au avut o ofertă cu pizza mare la preț de pizza medie (undeva la 30 de lei), iar vara asta au tot un mix italian, doar că e 35 de lei.

Pe scurt, pizza de la oferta lor ne ajungea fie pentru 3 persoane (pentru că stăm și cu Vera), fie pentru 2 zile. Mie-mi place Rodeo, iar lui Picantă, deci toată lumea e fericită. 😀

E drept că de când ne-am mutat nu am mai respectat tradiția, dar îi ducem dorul, așa că vom relua #marțeapizzelor. 😀

Știm deja ce pizza vrem, așteptăm recomandare de filme. ^_^

553d1d367d86c

 quizpug.com

S-ar putea să-ți placă:

6 comentarii

 1. 1600 lei ?!?! Nu știu dacă e mult sau puțin, dar e mult prea adorabil obiceiul vostru ca sa conteze la prețul fericirii voastre ❤❤ La cat mai multe seri de pizza înainte va doresc ❤❤

  1. Mulțumesc mult! 😀
   Chiar e relaxant un astfel de obicei, pentru că în general ne luăm cu ce avem de făcut și nu avem timp să facem tot ce vrem. Măcar așa știm că avem o seară în care fie ce-o fi, nu moare nimeni fără noi. ^_^

 2. Un must-see de la mine 🙂
  Solaris(2002)
  Self/less: Transfer de viaţă
  Populaire
  Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?
  si desigur Anna Karenina,filmul din 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *