Poți să supraviețuiești doar cu Red Bull?

files (1)

La întrebarea asta și-au propus să răspundă anul acesta participanți din 56 de țări ce au acceptat provocarea Red Bull Can you make it? ediția a II-a. 

can-you-make-it

Este primul an în care România participă, fiind înscrise în etapa națională 40 de echipe. Printr-o selecție online realizată prin voturi pe facebook, românii vor putea alege 16, urmând ca mai departe un juriu să selecteze 4 echipe ce se vor califica în marea finală.

Echipele selectate vor fi trimise într-unul din cele cinci puncte de start din Europa (Edinburgh, Berlin, Praga, Florenţa, Barcelona) unde fiecare echipă va preda banii, cardurile şi telefoanele mobile, primind în schimb doze de energizant şi un smartphone. Fiecare echipă va începe călătoria cu 24 de doze de Red Bull, iar membrii echipelor vor fi nevoiţi să se bazeze pe talentul de negociatori şi pe farmec pentru a da la schimb băutura energizantă pe orice le trebuie în călătorie – mâncare, cazare, transport spre următoarea destinaţie.

Pe parcurs, echipele sunt cele care îşi crează propriul traseu, bifează checkpoint-uri în metropole europene, postează fotografii şi clipuri din călătoria lor, îndeplinind cât mai multe taskuri de pe „lista cu aventuri”.

Finala începe pe 12 aprilie 2016 şi se încheie 19 aprilie 2016, iar concursul nu are premii financiare, câştigul fiind reprezentat de amintirile unei aventuri extraordinare.

Am și eu niște preferați în competiție, desigur. E vorba despre echipa RYB SQUAD (Red, yellow, blue-culorile naționale; drăguț), formată din focşănenii Cristian Gîrneaţă şi Alexandru Munteanu (studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti) şi Teodor Cristian Blidaru din Râmnicu Vâlcea (student la Facultatea de Medicină din cadru Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”).

Te invit să îi votezi aici până pe 25 februarie. 😀

S-ar putea să-ți placă:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *