Când planetele și IKEA se aliniază

img_6396

Atunci când îți place un domeniu, cauți să ai în jurul tău multe persoane ce împărtășesc aceeași pasiune. Facebook face lucrurile foarte simple. Dacă nu poți fi prieten cu persoanele de care spuneam mai sus, poți măcar să le urmărești activitatea.

Așa am făcut eu cu bloggerii și am ajuns să am în news feed numai informații interesante.

În ultima perioadă, vedeam la toată lumea poze/pliante cu produse IKEA. Cum eram în căutarea unui birou, am zis să intru pe site, poate văd ceva ce îmi place. Am găsit foarte multe modele atrăgătoare și prețuri convenabile, dar nu eram foarte hotărâtă.

cop

Mă tot gândeam că vreau să fiu și eu la curent când apar noutăți la Ikea și cum sunt în conexiune directă cu universul, firește, s-a întâmplat. Duminică am deschis ușa și am văzut atârnând de ea un frumos și mult dorit catalog IKEA. Eram în culmea fericirii și mă gândeam că am adus bucurie și vecinilor cu super puterile mele, căci și ei aveau atașat de clanță un exemplar.

Treaba asta a mea cu universul e că eu știu și când să cer. Mi-am exprimat dorința exact când ei pregăteau tirajul anual de 220 de milioane de exemplare la nivel global, din care au ajunsș și în România un milion. 

Deși îl am de duminică, l-am răsfoit abia astăzi și mi-am dat seama că pe lângă birou, acum vreau și un panou de plută, de pus deasupra biroului, dar și un suport pentru lumânări și câteva lumânări parfumate. Catalogul ăsta te convinge că îți trebuie multe lucruri, zău :))


lum

Sunt perfecte pentru a-mi păstra în ordine pensulele de machiaj sau pixurile 😀

Pentru birou încă nu m-am decis ce model vreau, dar săptămâna viitoare sigur fac o vizită magazinului. Sigur, produsele pot fi găsite și cumpărate foarte ușor și de pe site, dar spiritul feminin din mine zice că mai bine să le văd live. 😀

 Sursă foto featured: andreiasulea.com

S-ar putea să-ți placă:

2 comentarii

    1. Și mie mi se pare că e foarte versatil. 😀 Cumva, nici nu înțeleg de ce se numește suport de lumânări, că mi se pare cam mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *