Ce mă enervează la Webstock?

12068523_920083491360363_6370820650043251063_o

Mâine va avea loc a noua ediție Webstock, care va fi pentru mine a doua. Alături de Digital Divas, este unul dintre evenimentele mele preferate, deci am așteptat cu sufletul la gură ziua de 30 septembrie.

Webstock e cel mai mare eveniment de social media din România, practic, locul în care întâlnești cel mai mare număr de bloggeri și oameni de comunicare pe metru pătrat.

Deși m-am simțit foarte bine anul trecut la eveniment, am legat prietenii și am învățat foarte multe lucruri utile, există și un lucru care mă enervează teribil la ediția de anul acesta. De când a fost anunțată data evenimentului nu a fost săptămână în care să nu dau refresh la site în speranța că au fost anunțați speakerii.

Când, în sfârșit, au început să apară mă gândeam că sunt mulți foarte interesanți și că o să fie chiar mai drăguț decât anul trecut. Asta s-a întâmplat până în momentul în care a apărut programul complet, care m-a dărâmat total. Conferința e organizată în 2 sesiuni cu temele My Story si The Present is Visual urmate de Gala Webstock Awards. Până aici, toate bune și frumoase. Daaar, așa cum se mai întâmplă la Evensys, partea a doua a zilei e împărțită în 6 conferințe paralele:  Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication.

Până acum nu mi s-a mai întâmplat să nu știu unde să mă duc. Cunoșteam mai puțini speakeri, așa că mă ghidam după ei și mi se părea mai ușor să aleg despre ce vreau să învăț de la cei mai deștepți decât mine. Ei bine, anul ăsta m-a făcut KO. Toate lucrurile pe care le așteptam se întâmplă în același timp. M-am tot gândit, răzgândit, învârtit, am rămas la numai 2 conferințe pe care țin morțiș să le văd, dar, da. Sunt în acelaști timp.

Cum stau aici și aștept să mor de tristețe, încerc să mă concentrez pe cea de-a doua problemă, anume cum mă îmbrac și nu pot decât să sper că se vor alinia planetele pentru mine, că se va întâmpla ceva total neașteptat și că una dintre conferințe va fi mutată. Da, știu. Sunt o egoistă. 😀

Sigur că titlul este o exagerare și nu trebuie tratat ca atare. Adevărul este că abia aștept să- mi revăd  prietenii din blogosferă, să stăm la povești și să aud prezentările invitațiilor. Atmosfera de la Webstock e greu de descris în cuvinte și singurul lucru cert pe care îl pot spune e că sigur voi pleca de acolo și anul acesta motivată și inspirată.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

S-ar putea să-ți placă:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *