Ce te face să dansezi de bucurie?

11219104_839988192746488_4705705154205933280_n

Sunt genul de persoană pe care o poți face fericită destul de ușor. Uneori, să-mi dai pastila de Orbit cu cele mai multe puncte albastre poate fi suficient ca să vezi în ochii mei sclipiri de bucurie. 😀

Azi povestesc despre una dintre cele mai fericite zile ale anului 2015. Poate o să pară o chestie neînsemnată sau exagerată, dar pentru mine a fost prima din multele zile minunate pe care le-am avut datorită blogului.

Când am aflat că, scriind pe blog, pot solicita invitații gratuite la Digital Divas, am zis că trebuie să merg! Nu îmi aminteam exact unde auzisem de eveniment, dar bănuiam că va fi ceva grozav așa că am completat rapid un formular prin care puteam să devin blogger acreditat al evenimentului.

A urmat o perioadă super grea, adică așteptarea confirmării. Nu a trecut mult până când scris un mesaj către Evensys  și am întrebat în cât timp ar trebui să primesc un răspuns, iar după ce au trecut  zilele în urma cărora trebuia să am vești, mă pregăteam să revin cu o întrebare.

Probabil pare greu de crezut, dar pe cuvânt că scriam un alt mesaj în care voiam să întreb dacă voi primi un răspuns și în caz că e negativ, când am primit mail de la Evensys prin care eram invitată la eveniment.

Pentru câteva clipe am fost cea mai fericită persoană de pe lume! Între timp, am fost detronată de oamenii care în același timp au devenit părinți, soț și soție sau au făcut primul pas după o perioadă lungă de spitalizare; da, cu astfel de lucruri se compara entuziasmul meu.

Am țopăit în toată casa, am dansat în oglindă și mi-am sunat toate prietenele în mai puțin de 5 minute de la aflarea veștii.

Digital Divas rămâne unul dintre evenimentele mele de suflet din 2015. Nu știu dacă e pentru că a fost primul eveniment mare la care am fost ori datorită oamenilor pe care i-am cunoscut acolo, dar nu o să uit nimic din ce s-a întâmplat atunci. 

Anul acesta sunt blogger ambasador al evenimentului, și chiar dacă nu am mai dansat de bucurie, mi-am dat seama cât de norocoasă sunt. Într-un an, am cunoscut oameni în preajma cărora mă simt mică, mică și pe care i-aș lua în brațe de câte ori îi văd în semn de mulțumire că m-au primit în lumea lor.

Dansul fericirii s-a repetat în mai multe ocazii în ultima vreme, iar alături de mesajele care au legătură cu blogul, pe mail găsesc în continuare lucruri care-mi fac ziua mai frumoasă.

Pe tine ce te face să dansezi de bucurie? 😀

Dacă vrei să te bucuri anul acesta de o invitație la Digital Divas, poți solicita una chiar aici. Magia se întâmplă pe 20 Mai, la Palatul Bragadiru, începând cu ora 14:00. Singura condiție e să țopăi când primești confirmarea!

 

S-ar putea să-ți placă:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *