Cea mai extremă experiență din viața mea

claudia predoana moto

Ultimele luni au fost cele mai intense din viața mea. Am spus „da” multor proiecte, dar am învățat să spun și „nu” sau „nu mai vreau”. Au fost niște luni în care am avut de luat multe decizii și în care mi-am dozat curajul mai mult ca niciodată.

Profesionalul l-am îmbinat cumva cu personalul atunci când am întrebat-o pe Ana dacă nu ar vrea să lucreze cu mine. Cum răspunsul ei a fost pozitiv, am o parteneră perfectă de mâncat nesănătos, planuri malefice și râs isteric. E cu mine când sunt fericită, când vreau să-i povestesc ceva drăgălaș despre Alex, când sunt entuziasmată de un proiect ori, din contră, când vreau să pun capul pe birou și să dau cu piciorul la tot. Din când în când, e lângă mine și atunci când plâng.

Nu știu cum e cu criza vârstei de mijloc, dar eu sigur trec prin criza primelor 20 de primăveri, pentru că în ultima perioadă m-am tot blocat la întrebări precum cine sunt și ce vreau. Poate crizele mele par neîntemeiate după ce am povestit că totul e bine cu job-ul, iubirea și prietenii, dar e ceva în relația cu mine care trebuie armonizat. De aici a pornit planul ca 2017 să fie un an pentru experiențe noi. Am bifat câteva până acum și dacă ar fi avut Ana acum două zile buletinul la ea, o bifam și pe cea mai cea. Cum nu ne-a ieșit, cea mai extremă experiență pe care am avut-o anul acesta a rămas vizita la Școala  Moto Ami.

S-a întâmplat în urmă cu ceva timp, pe când drumul spre Faur a fost mai mult o sesiune de patinaj. Era îngrozitor de frig, dar ne-am distrat de minune. La invitația Dianei Nistor, trebuia să mergem acolo pentru o lecție pe motocicletă, însă, cum ne-am gândit că asta face toată lumea, am vrut să fim total imprevizibile când ajungem acolo și să le cerem o motocicletă pentru o ședință foto, pentru că nu am mai încercat până acum să stăm două ore la -8 grade.

Așa că ne-am dus ca două prințese și ne-am intrat în rolul de dive cât eram la cadru, deși, în realitate, cum terminam de făcut setul de poze ne îmbrăcam sperând să nu înghețăm de tot.

claudia predoana moto

claudia predoana moto

claudia predoana moto

Cel mai serios dintre noi a fost fotograful nostru, Andrei, care era chiar interesat de program și tentat să se apuce de școală. Pentru el a explicat domnul drăguț care ne-a împrumutat motocicletele că un curs are 13 ședințe a câte două ore împărțite în ore de enduro, de poligon, în trafic și un curs didactic urmate de un examen. Mai multe detalii găsești aici dacă dorința ta pe 2017 e să faci un astfel de curs. Andrei a reușit să pună atât de multe întrebări, încât s-a împrietenit cu instructorul, care ne-a dus cu mașina spre metrou. Avea și el drum spre oraș ce-i drept, însă sigur și-a dat seama că ne-am cam plictisit de frig.

Ar fi putut să fie un articol despre cum am făcut o lecție de motocicletă, aș fi povestit că e amuzant, dar apoi poate că nu m-aș mai fi întors niciodată. Dar nu sunt genul ăla, așa că e un articol despre o experiență frumoasă, din care eu mi-am luat doza de nou de care aveam nevoie.

Tu poate îți dorești să faci un curs și atunci mă bucur să-ți recomand Școala Moto Ami, pentru că oamenii de acolo au fost foarte simpatici.

claudia predoana moto

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *