Cine se trezește de dimineață, primește cadouri frumoase

Zilele trecute vă spuneam despre Organic Baby că își schimbă numele în Rangali.ro.
rangali-avatar-2
Ieri am primit un telefon de la o domnișoară drăguță care îmi spunea că au încercat să îmi trimită ceva, dar curierul nu avea numărul de telefon și cum nu a răspuns nimeni la ușă, a plecat. Ea mă suna să confirm că acela este numărul corect de telefon ca să îl transmită curierului.

Eu mă gândeam vai ce drăguuuuuț, îmi trimt un cadou și chiar vor să se asigure că îl primesc. 

Colegele mele sceptice au zis că nu au auzit să bată cineva la ușă, eu nu am auzit, poate că de fapt nu mă căutase nimeni. În timp ce mi se sădea această idee în minte primesc telefon de la curier care mă anunța că o să fiu contactată în ziua următoare pentru a intra în posesia coletului. Yaaay!

Până aici am stabilit că oamenii de la Rangali sunt chiar super drăguți și interesați de clienții lor.

 Acum ar urma niște laude la adresa curierului. Nu vă rețin mult d-ră. Am și eu nevoie de o serie de buletin. Mulțumesc! Acum vă rog să îmi dați un autograf aici. O zi frumoasă!
 
I-am urat și eu toate cele bune cu ochii mari și luminoși. Fix genul de persoană de care aveam nevoie să dau dimineața. Nu numai că îmi aducea un cadou, dar îmi mai și gâdila orgoliul și așa umflat cu pompa. Ce înseamnă cuvintele potrivite…

Șiiiii uite ce mi-au trimis drăguții de la Rangali.ro.
 11201605_910372609024817_1621884419089298483_n
În poză este jumătate din cadou, daaar ei mi-au trimis 2 produse Jason Power Smile.

O să revin cu detalii despre ce știu să facă. Adevărul e că am citit numai cuvinte de laudă, daaar acum că știu că despre chestile pe care oamenii le primesc gratis au tendința să scrie numai de bine, eu aștept să văd rezultatele.

Eh, așa să îți tot începi ziua.
Later edit (22 septembrie 2015): Am terminat pasta și nu pot spune că am văzut modificări semnificative, nu mi-a albit dinții, însă ca pastă de dinți este foarte bună. Are un efect asemănător cu Sensodyne, care e după mine pasta perfectă. Mi-a plăcut că era foarte mentolată și apa de gură are un efect uimitor.

S-ar putea să-ți placă:

5 comentarii

    1. Mulțumesc mult! Mă bucur dacă reușesc să transmit asta. ^_^

      Și eu abia aștept să scriu, însă o să aștept cel puțin 30 de zile ca să pot să spun exact ce rezultate văd. Nu mă aștept la minuni.

      Weekend frumos și ție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *