Cu sinceritate, despre evenimentele mondene din București

claudia predoana

Nu cred că-mi aduc aminte când a fost ultima dată când am simțit nevoia să povestesc ce se întâmplă la un eveniment. E 1:18 și mă pregătesc să dorm după o zi super agitată.

Ieri dimineață am fost pentru prima oară la un eveniment A’ list Magazine. A fost o petrecere foarte frumoasă, la Clubul Diplomatic într-un decor fantastic. Nu aș ști exact ce a făcut acest eveniment atât de frumos. Probabil că decorul, energia, dress code-ul care a fost respectat de majoritatea invitaților făcându-i pe toți să fie fancy, spiritul de echipă pe care îl are redacția și felul în care nu se ține niciun discurs până nu e toată echipa pe scenă… Să fi fost căpșunile sau fotografii simpatici… Chiar n-am idee ce a făcut totul așa frumos, dar mi-aș dori ca toate zilele mele să înceapă așa.

După câteva ore la birou am luat toate pregătirile de la capăt și am traversat din nou Bucureștiul către Ana, unde urma să-mi pun o rochie și să plecăm și de această dată  spre Clubul Diplomatic, către Elle Blogging Awards. Ana stă undeva în Băneasa, așa că ne-am resemnat că nu o să ne ducă cu multă bucurie niciun taximetrist pe un drum atât de scurt și cum am respectat și de data asta dress code-ul a cărei singură indicație era #nohighheels, am decis să mergem pe jos spre petrecere.

Pentru că ni s-a făcut foame pe drum și nu ne bazăm niciodată pe faptul că noi chiar o să mâncăm la o petrecere, ne-am cumpărat pufuleți și batoane de ciocolată și ne-am îndreptat către locație traversând bulevardul în rochiile noastre paietate.

Nu sunt o mare fană a respectării dress code-urilor, însă m-am felicitat că nu m-am cocoțat pe tocuri și că pot să mă plimb liniștită pe iarbă. Chiar le-am compătimit pe fetele care se scufundau la fiecare doi pași din cauza tocurilor cui.

La câteva minute după ce am ajuns, scena răsuna pe acordurile The Motans. Gazdele evenimentului au fost Maurice Munteanu și Ana Morodan, o combinație obositoare pentru gusturile mele. Discursul lor a fost complet improvizat și deloc sincronizat. Au fost multe momente în care vorbeau unul peste celălalt, iar Ana Morodan cu siguranță s-a dat în spectacol mai mult decât ar trebui. Știu că are o grămadă de admiratori ai acestui stil asumat și diferit, însă de la faptul că era atât moderator, cât și nominalizată până la faptul că făcea tot soiul de grimase, alegerea ei mi s-a părut una neinspirată.

Printre câștigătorii serii s-au evidențiat Alina Ceușan, care a dus la Cluj premiile pentru Best Fashion Blog și Lifestyle Influencer on Social Media, Dana Rogoz care a luat premiul pentru Best Celebrity Blog și Laura Giurcanu-vloggerul anului, care a vorbit foarte frumos. Au fost și alte premii, însă am plecat de acolo cu 3 nume în minte. Lista câștigătorilor e disponibilă aici.

Cea mai frumoasă parte a serii a fost concertul susținut de Irina Rimes. Îmi plac toate piesele ei, mi se pare că e un artist complet, pentru că își compune singură melodiile, e foarte gingașă cumva, a cântat senzațional. Pentru că evenimentul a fost transmis live, găsești aici și apariția ei (de la minutul 55). A încheiat cu melodia care a consacrat-o, Visele, cântată așa cum nu am mai auzit-o până acum.

Foarte simpatică a fost și apariția Antoniei, care nu a  urcat pe scenă, dar i-a încurajat mult pe colegii ei din Global. Când Irina a început să cânte ultima melodie, Antonia s-a dus lângă scenă și a tras mulțimea după ea. A fost complet adorabilă.

Ultimele două săptămâni au fost pline de evenimente, dar parcă numai cele de azi m-au făcut să mă bucur că sunt acolo. Dacă la primele mele evenimente în București am cunoscut o grămadă de oameni și socializam foarte ușor cu oricine, acum observ mai mult decât intervin, mă împrietenesc cu băieții de la cabinele de gif-uri și am grijă să fiu mereu politicoasă cu băieții de la bar. Printre atâția oameni care se comportă ca și când totul li se cuvine, un te rog și mulțumesc sunt întotdeauna răsplătite cu un zâmbet.

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *