Cum dăruiesc eu cadouri?

Wedding-Gift-Ideas

De câte ori e ziua de naștere a unui om drag mie ori trebuie să ofer un cadou de Crăciun sau cu o altă ocazie, fără vreo urmă de egoism aleg cadouri care mă reprezintă cumva, cadouri pe care mi-ar plăcea să le primesc.

Îmi amintesc că așa făceam până și cu florile, deși mărturisesc că dacă știu care sunt florile tale preferate, le voi alege pe acestea, însă dacă există posibilitatea, aleg culoarea care-mi place mie.

Dacă ești unul dintre destinatarii cadourilor mele, e foarte posibil să primești măcar o dată de la mine o carte. Mie îmi place foarte tare să primesc cărți și atunci aleg să ofer și eu mai departe fie cărți ce mi-au plăcut foarte mult, fie cărți pe care îmi doream să le citesc. Pentru Shoebox am ales să pun printre cadouri și „Micul Prinț”, carte ce mi-a plăcut foarte mult și chiar am subliniat pasajele mele preferate. 😀

Îmi mai plac foarte tare cadourile personalizate și scriu cu drag scrisori sau bilețele colorate pentru prietenii mei. Alex are o colecție mult prea mare deja de astfel de lucrușoare și o dată pe an ne place să le revedem. Același lucru mi se întâmplă și cu prietenele care recitesc scrisorelele de la mine și mă sună să-mi spună. Poate că uită de cadouri, dar aceste lucruri mărunte le fac ziua mai frumoasă atunci când dau peste ele.

Bineînțeles, dacă știu sigur că cineva vrea ceva anume, am grijă să împac dorința acestuia cu personalitatea mea. 

Tu ce fel de cadouri oferi?

tumblr_ngy5lkKtih1u3bn17o1_1280

Sursa 

 

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *