Day 16: Ziua internațională a fericirii

În primul rând, la mulți ani de ziua fericirii!

Sunt născută pe 1 septembrie, lucru ce a făcut imposibil să am ocazia de a împarți bomboane prin clasă și de a avea deosebita onoare de a mi se cânta la mulți ani de către colegi. Nu am unul din prenumele  Maria, Ana, Gabiela, Mihaela etc., deci nu s-a ivit  altă posibilitate la orizont.

Până anul trecut, când am descoperit că există Sf. Claudia.

Inițial, era o modalitate de a-l pedepsi pe Alex. În primul an al relației, pe 30 august s-a supărat foarte tare că nu i-am zis la mulți ani. Cum era să știu că există un sfânt Alexandru? Nu e ca și când mai avusesem 20 de prieteni numiți Alex. În cele din urmă,     l-am făcut să înțeleagă că nefiind o sărbătoare așa cunoscută, nu aveam de unde să știu. Nici măcar mama lui nu știa. Anul următor, am vrut să îi fac o surpriză. I-am luat un cadou drăguț, dar nu i-am zis la mulți ani de dimineață. Urma să ne vedem în ziua aia așa că voiam să îl las să creadă că a uitat și să îi fac o surpriză când vin cu cadoul. Nu a mers prea bine. S-a supărat și a anulat întâlnirea. Nu mă credea că nu am mai uitat.
Când am descoperit că există Sfânta Claudia, i-am spus în speranța că o să uite și o să pot să mă supăr pe el. Dar nu a uitat. Așa că m-am supărat pe el că și-a amintit.

7477461

Ca o minunată sincronizare, Sfântă Claudia a corespuns cu ziua internațională a fericirii. Faine circumstanțe (zice Roxana); e oarecum o sărbătoare mai mult catolică, așa că pe Ana am convins-o mai greu să se convertească astăzi.

Pentru că nu am avut niciodată prilejul să împart bomboane de ziua mea, azi am împărțit la CSM. Am profitat de faptul că puteam să pretind că ofer bomboane cu prilejul zilei fericirii, așa că nu a trebuit să dau explicații pentru ziua mea „improvizatã”. Am reușit să aduc zâmbetele pe fețele tuturor, ceea ce a însemnat mai mult decât suficient pentru mine.

Spuneam despre CSM că îmi place mult atmosferă de la etajul 4. Azi, Maria a avut parte de o surpriză din partea colegilor cu ocazia zilei de naștere ce-i urmează în weekend. Nu am ratat ocazia de a-i oferi unul din bilețelele personalizate pe care le-am împărțit pe la toată lumea din birou.

1661764_862052600523485_9083539731100586790_n

 Pentru că sunt foarte entuziasmata de proiectul #100happydays, în timpul discuțiilor din birou, am tot pomenit de el și am stârnit curiozități. Adesea sunt întrebată cum pot să fiu mereu fericită. Cred că nu e vorba de faptul că sunt mereu fericită, ci de faptul că ignor energiile negative din jurul meu și mă concentrez mai mult pe atragerea energiilor pozitive.

Înainte să plec, Natalia a primit un telefon, iar persoană de la celălalt capăt întreba ce zodie sunt eu ( e o chestie acolo cu zodiile, aproape toata lumea crede în zodiac). Am spus că sunt fecioară. A răspuns că și dumneaei e fecioară și totuși nu e așa fericită. Cum reușesc?

Am înțeles cât de nepsatori trecem pe lângă niște lucruri care ni se par de la sine înțelese și am realizat că nu este atitudinea potrivită. 

Sufletul are nevoie de lucruri bune și profunde.

Dacă ar trebui să fac un rezumat al zilei, aș spune că sunt fericită pentru că:

  • am cel mai grozav prieten din univers
  • am cele mai drăgălașe prietene din univers
  • am împărțit zâmbete prin CSM
  • am descoperit oameni frumoși din Slatina la CSM
  • am avut prilejul să povestesc despre Slatina și oltenii mei; am decoperit azi că sunt mai multe persoane din Oltenia în birou așa că am început să vorbim despre cât de mult „ne plăcu la București”
  • totul e grozav la CSM
  • mă bucur că reușesc să eman pozitivism în jurul meu.
  • e ziua internațională a fericirii, sincronizată perfect cu ziua mea de nume.

Sper că ai avut o zi fericită de ziua internațională a fericirii!

C.

New-Intl-Day-Happiness

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *