Day 20: Și eu mă Bucur(că)ești

11071084_863999010328844_1589695417564585755_n

Văzut la Universitate.

Sunt în București de ceva luni, dar așa cum am mai recunoscut, nu am știut să mă bucur așa cum trebuie de tot ce are de oferit.

Acum că primăvara se grăbește să-și între în rol, sub soare, Bucureștiul arată extraordinar.

De 2 zile, merg cu RATB-ul (prea mult am fost precum o cârtițã) și mă bucur cu inocență de orice parc, floare, clădire. Mă urc în RATB și mă comport ca și când sunt un turist venit pentru prima oară în București.

Vin dintr-un oraș foarte frumos, Slatina, însă ceea ce face Bucureștiul atât de interesant este amalgamul de stiluri.

Am observat că de când am început provocarea 100happydays sunt mult mai atentă la lucrurile/locurile/persoanele din jurul meu. Poate că în fapt, acesta este adevăratul motiv pentru care sunt așa impresionată de lucruri ce par atât de mărunte. Am devenit o persoană mult mai profundă și mai calmă. Am mai multă răbdare și caut în tot ceea ce mă înconjoară parte frumoasă. Și au trecut doar 20 de zile.

În asentimentul mesajului din imagine, Valeriu Butulescu spunea ca  pentru unii bucureşteni, şi Parisul înseamnă provincie.

Chiar am întâlnit persoane care fac din București centrul planetei. Nu știu dacă e un lucru atât de bun raportat la realțile cu ceilalți, având în vedere că bucureșteni ajung a fi locuitori din toate colțurile țării ce aleg să se stabilească aici, însă e foarte bine să fii mândru de originile tale, iar dacă poți spune cu zâmbetul pe buze asta, atunci e grozav.

Încântată de cunoștință, București!

C.

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *