Day 22: Friends stays forever

10516869_865157113546367_2614780560694399134_n
Ne cunoaștem de 4 ani. Am fost rivale, dar ne-am dat seama că aveam același scop așa că am devenit cele mai bune prietene și am avut o colaborare înfloritoare. Am reușit să facem din Consiliul Elevilor o structură cunoscută la nivelul liceului în care elevii aveau încredere și căreia profesorii îi acordau credibiliate. Am construit lucruri frumoase împreună și dacă la inceput nu înțelegeam ce caută acolo, acum mă gândesc că nimic nu ar fi fost la fel fără ea.


Ea este Andrada, prietena mea foarte bună din liceu, acum, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice. Un extraordinar vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor, acum, membru activ în PR&Adfair, PRIME România.

Pentru că am rămas amândouă la fel de ocupate ca în liceu, iar acum nu ne mai despart 2 etaje, ci 2 sectoare, ne e destul de greu să ne vedem. Însă ceea ce iubesc cu adevărat la prietenele mele vechi este faptul că nu contează de când nu ne-am mai văzut, atunci când ne întâlnim e că și când am fi fost acolo tot timpul.

Astăzi, după atâta timp am reușit în sfârșit să ne vedem și să povestim. Timpul trece în zbor când povestești despre cum îți trăiești visul și mergi la cele mai drăguțe conferințe din domeniu, iar când se întâmplă să povestești despre Dana Rogoz și apariția ei  în cadrul sesiunii de PR Fashion, s-ar putea să dureze ore.

11081448_1066329930051264_6532805120116864523_n

Amândouă o simpatizam foarte tare și felul în care Dana Rogoz vorbește despre realizariile ei ne-a impresionat și mai tare.

Sortimentele noastre preferate de Fornetti, poveștile despre antreprenori realizați din România care au cunoscut succesul îmbinând muncă cu pasiunea, amintiri din liceu, drame feminine, planuri, promisiuni…toate acestea au făcut din ziua asta un real motiv de bucurie pentru mine.

Sunt foarte mândră de ea și de tot ce a realizat.

Sunt fericitã cã  deși am, crescut, am rămas la fel. Idealiste, optimiste și ambițioase.

„Mariile prietenii încep cu prieteni adevărați!” spune Octav Bibere.

 Prietenii se găsesc ușor, însă prietenia adevărat se clădește în timp, cu răbdare 

C.

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *