Day 23: See you soon, CSM!

Îmi vine greu să cred că s-a terminat. A fost cu adevărat o experiență surprinzătoare, și îmi promit că mă voi întoarce măcar pentru încă un stagiu de practică la etajul 4, CSM.

M-am înscris pentru programul de practică pentru că trebuia. Speram din tot sufletul să se întâmple acolo ceva care să-și lase amprenta asupra mea, dar nu așteptam așa mult din partea acestei experiențe.

19981_865440663518012_7163953693249849011_n

Stagiul de practică nu a însemnat doar verificarea dosarelor. Pentru mine practica a însemnat descoperirea unor oameni extraordinar, accesul la informații, fixarea cunoștințelor, lărgirea orizonutului profesional, lecții de viață.

Mă repet probabil când spun că am întâlnit acolo oameni minunați. În ultima zi ne-au făcut o surpriză dulce. Am împărțit prăjituri și am tras concluziile săptămânilor de practică.

Sunt perfect conștientă că nu locul în care te afli, ci oamenii de care te înconjori fac diferența.

Dacă ești student la drept și urmează să faci practica, nu uita să culegi tot ceea ce e mai bun, indiferent de instituția la care ai ales să mergi.

 Acum, dacă m-aș află din nou în față opțiunilor pentru practică aș alege fără ezitare Consiliul Superior al Magistraturii. A fost un început perfect  și aștept cu nerăbdare viitoarele sesiuni de practică. 

Mulțumesc CSM!

C.

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *