Day17: Ziua internațională a poeziei

img_20150321_203241

O să încep cu o întrebare pe care am citit-o astăzi de 30 de ori, pe care am găsit-o pe un  bilețel ce aștepta cuminte fie acoperit în versuri.

Într-o lume dominată de bani, ce valoare mai au sentimentele?”

Așa cum îmi place să cred, probabil că am descoperit ușor, ușor în ultima vreme care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață.  Banii sunt doar un mijloc. Nu trebuie să uităm niciodată asta, cu atât mai puțin nu trebuie sa îi confundăm cu un scop. Sentimentele primează. Pentru că în viață trebuie să adunăm prieteni și amintiri frumoase. Să dăruim iubire și să ne descoperim continuu.


21 martie a fost declarată de UNESCO în 1999, ziua internațională a poeziei, drept recunoaștere a remarcabilei contribuții pe care o au oamenii de litere la îmbunătățirea spiritualității universale și a culturii. Ca o extensie, tot astăzi, în toate locațiile Julius Meinl din țara s-a derulat campania „Plãƒtește cu Poezie de Ziua Internaționalã a Poeziei”, derulatã în 23 de țări.

Julius Meinl, ambasador al culturii cafenelelor vieneze a făcut o misiune din a spune oamenilor că poezia poate transformă societatea în care trăim într-o lume mai bună și mai frumoasă.

Astfel, astăzi, în locațiile Julius Meinl din țara, oamenii și-au putut plăti cafeaua sau ceașca de ciocolată caldă vieneză  cu poezie.

Eu și Alex nu am făcut excepție și ne-am alăturat cu mult entuziasm activității, prin compunerea unor versuri spontane ce descriau modul în care am ajuns la cafenea.
IMG_20150321_203241
După o zi însorită în care ne-am plimbat prin centrul vechi și ne-am jucat cu noua noastră jucărie ce ne-a întors în copilărie, ne-a ademenit un miros de jeleu de cireșe ce venea de pe o străduță îngustă. Așa am ajuns la Bemolle Cafe.

IMG_20150321_204639

Am ales de acolo ciocolata caldă cu căpșuni, sortiment pe care nu l-am mai încercat până acum și spun sincer să a fost super bună. 😀

  • Alex √
  • zi însorită √
  • poezie √
  • delicioasã ciocolată caldă √
  • plimbare √
  • planuri √

IMG_20150321_204539

S-ar putea să-ți placă:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *