Day58: Happy Blog Day!

Astăzi se împlinesc 2 luni de când m-am avântat în mediul online.

Era pe lista mea de obiective să-­mi fac un blog în 2015, iar în luna martie am lăsat inspirația să curgă. Un pasaj din cartea „Donna Alba” m­-a determinat să-­mi fac curaj, dar adevăratul factor ce a ținunt vie această dorință a fost provocarea 100happydays.

Am avut câteva tentative de a-mi face blog. Mi-am ales platforma și tema prin februarie, și, deși aveam deja în minte foarte multe subiecte despre care aș putea scrie, nu puteam să aleg niciunul. În acest moment e proiectul meu de suflet. Pun multă pasiune în ceea ce fac și aloc mare parte din timpul meu liber blogului.
Dreams
Simt că am evoluat mult și sunt un prilej de mare bucurie colaborările pe care le am, evenimentele la care particip, oamenii pe care i-am descoperit.

Îmi doresc foarte mult să îmi perfecționez stilul și tehnicile și fac deja primii pași spre atingerea acestor țeluri.
dreams
Zilele mele devin mult mai frumoase când oamenii îmi spun că au citit ce scriu și mă încurajează să continui. Simt astfel că ceea ce fac nu este în zadar. De curând am fost rugată să dau un interviu cu privire la ce înseamnă pentru mine blogul și conceptul de personal branding, interviu despre care abia aștept să scriu, imediat ce persoana în cauză își finalizează cercetarea.
Blog Headers 6'by3'-003
Îmi doresc să mă mențin în continuare pe linia pe care am fixat­-o în prezent și să am o ascensiune firească. Vreau să îmi lărgesc sfera de colaborări și să iau parte la cât mai multe evenimente ce merită a fi împărtășite, iar pentru perioada în care cele 100happydays se vor termina, pregătesc un nou proiect și mai îndrăzneț.
876a1171-a7f8-44da-bd2d-b2c0ef3a3736
 Sper de la mine să rămân sinceră și prezentă în ceea ce postez.
happy-thoughts-are-contagious
Pentru că sărbătoresc 2 luni de când am devenit activă pe blog și pentru că am trecut testul timpului și al stadiului „scriu pentru mine”, de astăzi, mă găsiți și pe pagina dedicata exclusiv blogului.
„Adevăratul secret al succesului este entuziasmul.”
Waltet Chrysler
Cu entuziasm, înainte!

S-ar putea să-ți placă:

7 comentarii

    1. Mulțumesc mult! Pot să îți urez același lucru :D. Îți doresc să ai o călătorie îndelulungtă și plină de surprize pe străduța de iluzii.

      P.S.: Faci parte dintre oamenii care m-au inspirat. Datorită ție am aflat de GoodRead.ro 😀

      1. Desigur, cui nu-i plac urările? Mulțumesc mult! Mă bucur că te-am inspirat, e unul din cele mai frumoase moduri în care ajuți un om 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *