Day72: #SocialMedia cu BRomania și Vali Dobrogeanu

Incredibil de repede a trecut și a doua zi din cadrul proiectului #SocialMedia. Invitații de a căror companie m-am bucurat astăzi au fost Vali Doborgeanu și Matei Dima (BRomania). Youtube, vine-uri, vlogging, experiențe, cum să te integrezi în mediul online, cum să stabilești colaborări, provocările pe care le-au întâmpinat, planuri de viitor,  despre cât de greu e să fii original într-o lume în care s-a vorbit despre tot ce era de vorbit, viața personală-acestea au fost subiectele pe care le-am abordat în întrebările mele pentru ei, întrebări la care au răspuns fără nicio reținere. Îi știu de multă vreme, cu toții îi știm, corect? Ei bine, eu nu îi știam așa. M-a surprins foarte tare să văd cât de naturali erau, cu cât entuziasm au venit la eveniment și cât de modești sunt, deși se bucură de foarte multă atenție.

11082608_1028362593859037_486547710196444231_n

Pe Vali îl știam din proiectul 10 lucruri, din care nu mai face parte în prezent. E de 4 ani în mediul online și portofoliul lui are la activ câteva proiecte foarte funny, cele mai cunoscute fiind Rezumatul Zilei și Garsoniera, care apar periodic. Sfaturile pe care le-ar da el celor interesați de a intra în această nișă ar fi să facă ceva relativ nou, care să îi scoată în față, să fie consecvenți și deschiși colaborărilor.

Ce m-a impresionat la el a fost faptul că a vorbit foarte frumos de colegii de breaslă. Cred că într-o lume în care suntem în continuă competiție e mare lucru să reușești să rămâi o persoană verticală, care știe să îi aprecieze pe cei din jur. Ne-a mărturisit că nu e foarte familiarizat cu vorbitul în public și mi s-a părut foarte simpatică emoția cu care vorbea, pentru că a reușit să creeze o atmosferă plăcută. P.S. vocea lui e mult mai drăguță în realitate. Pe Vali îl găsiți ușor pe canalul de youtube, la care vă puteți abona pentru a fi la curent cu cele mai noi clipuri ale găștii sale.

1601583_812615665452128_5512849421687234682_n

Matei e unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români. Deși nu are mulți ani de când e  prezent în mediul online, e foarte popular și apreciat de publicul lui pentru că pe lângă hazul pe care nimeni nu îl poate nega, Matei e o persoană foarte relaxată, ce nu tratează popularitatea de care se bucură cu arfe. Astăzi ne-a vobit despre  conceptul Bromania, experiențele din facultate, colaborările cu  persoane publice din România, dar și de cele cu mama, BRoMama, despre care spune cu lumină în ochi  că a ales să o implice în proiectul lui pentru că e ușor să te identifici cu situațiile pe care le prezintă împreună și „știam și că mama foarte drăguță și că s-ar potrivi„; a fost poate cel mai emoționant moment al conferinței. Mai nou, Matei a început un tur offline #cudetoate alături de Interact, experiență ce e pe de o parte o surpriză foarte plăcută pentru el, se bucură că a descoperit și această latură a talentului său, iar pe de altă parte e o foarte bună oportunitate pentru fanii lui de a relaționa. Pentru mai multe detalii despre activitățile lui viitoare, click aici pentru a-i urmări activitatea pe facebook,  unde veți găsi legături și către contul de instagram, snapchat, sau canalul de youtube. Băieții mi-au promis că îmi vor acorda și un interviu. Acum, că fac acest lucru public, nu pot să dea înapoi. Felicitări încă o dată echipei SocialMedia AEGEE. A fost un eveniment ce mie mi-a deschis noi orizonturi și mi-a oferit oportunitatea de a cunoaște niște oameni minunați. Cu siguranță o să stau pe aproape și la evenimentele viitoare. Keep up the good work!

11205975_933620860011057_2950619562834922589_n

S-ar putea să-ți placă:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *