De ce aș vrea să fiu o văcuță mov?

Mi-a luat ceva să-mi fac curaj să pun acest titlu, deși plecasem cu el în minte de la Digital Divas. Ca să nu te pripești în a face concluzii, lămuresc repede situația.

Ideea asta mi-a venit în timpul prezentării fetelor de la Naked PR, când pe ecran a apărut următoarea poză:

13254239_1184729134878932_4484471464511699429_n

Cum să nu vrei să fii văcuța mov? Vrei! Dar nu e așa simplu.

În ultima perioadă mă tot gândesc ce mă face diferită de celelalte „văcuțe” din online și de ce oamenii m-ar citi pe mine și nu pe altcineva. E o întrebare la care e destul de greu să răspunzi, așa că nu mi-ar strica puțin ajutor din partea ta, că tu doar ce mă citești, corect?

Mi-am făcut blogul  ca să ies din mulțime, fără să mă gândesc pe atunci că voi da de o altă mulțime, anume cea a bloggerilor. Nu știu dacă e o greșeală că nu sunt nișată, dar asta se întâmplă pentru că nu sunt foarte bună la ales între x și y și nu am vrut nici să mă adresez din start numai unei categorii de cititori. 

M-am limitat la câteva domenii pe care mă simt în siguranță și cititorii s-au adaptat pe parcurs stilului meu, însă vin momente în care simt că ar trebui să-mi pot defini comunitatea într-un fel sau altul.

Am învățat trucul ăsta de la Chinezu, la Școala Flanco, în cadrul unui curs de branding (ce-i drept, el l-a propus într-un cadru mai restrâns, dar nu strică să la aplic pe amândouă) și mă bucur că mi-am făcut în sfârșit curaj să-l pun în aplicare: 

Am rugămintea să-mi spui în comentarii un cuvânt în care m-ai caracteriza și pe care îl asociezi automat cu mine. 

Înseamnă foarte mult să aflu ce crezi despre mine și dacă în ochii tăi am potențial de a deveni o văcuță mov sau sunt una obișnuită.  Pentru că eu știu sigur că vreau să lucrez mult pentru a ajunge una mov. Cu sclipici. ^_^

Clarificare: Prin „văcuță mov” mă refer doar la partea de blogger din mine, pentru că eu, Claudia sunt și voi rămâne mereu o fată obișnuită care a avut șansă să facă și lucruri puțin mai neobișnuite.

PS: Vine repede și un articol despre Digital Divas; că am zis să nu încurc borcanele. 😀

5 Comments

 1. 1 iunie 2016    

  Interesant articolul acesta.
  Te-am descoperit din intamplare. Desi nu scrii despre lucruri care ma intereseaza (fotografie, arta, sah, umor), totusi continui sa intru aici si sa citesc ce scrii. Scrii destul de scurt si la subiect. Cand citesc ce scrii simt o doza de optimism si veselie, iar asta imi place. Ai potential? Eu cred ca da.
  Ah, stii, mi-ar place sa citesc si lucruri pe care le simti, traiesti, pareri personale pe diverse teme. Nu doar campanii 🙂 Lipton, DigitalDivas, etc.

  • claudia claudia
   1 iunie 2016    

   Mulțumesc mult, Cezar, pentru comentariul lung și sincer. Prietenul meu tocmai a aprobat ultima parte. Iau serios în considerare sugestia ta, promit! 😀

 2. Paula Paula
  1 iunie 2016    

  Naturala si haioasa :*

  • claudia claudia
   1 iunie 2016    

   Mulțumesc, draga mea! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te pentru a urmări acest blog și a primi notificări despre articole noi pe email.

Instagram

 • When I sneeze, glitter comes out 🐣
 • Gleam and hope 👑
 • Florile cu cea mai frumoasă poveste. ❤️
 • I'm closer to the sky. ☁️
 • Așa ar trebui să înceapă fiecare zi!🍸 #varaincepecualist #alist @alistmagazine
 • 🐺
 • I always wear my invisible crown. 👑
 • Flowers are a girl's best friends. 🌹
 • Pure. 
#inspiration

Follow Me!