ImPerfect

Prea des citesc articole despre relații perfecte, sfaturi pentru relații perfecte sau cum să ai o relație perfectă în 7 pași.

Sigur, apreciem că vă străduiți și încercați să puneți în aplicare ultimele sfaturi ale lui Radu F. Constantinescu, dar, de cele mai multe ori, este suficient să fiți voi înșivă.

În încercările noastre de a respecta o rețetă anume nu facem decât să ne ascundem adevărată personalitate din teamă de a nu fi respinși. Adesea complicam lucrurile din dorința de a ne apropia de perfecțiune, când adevărul este că micile imperfecțiuni dau tot șarmul. Am pierde prea mult dacă ne-am teme să iubim.

Deși avem nevoi diferite, atât femeile cât și bărbații reacționează la aceiași stimuli. Sigur că noi preferăm florile, iar ei jocurile video, dar în adâncul sufletului vrem să auzim același „te iubesc”. Atât pentru el, cât și pentru ea, gesturile mici au semnificațiile cele mai aparte. Sunt cele la care revenim cu drag și cele care puse împreună conturează amintiri prețioase.

E greu de crezut că există niște reguli pe care să le respectăm cu toții și să funcționeze pentru toate relațiile. Ar fi lipsit de farmec. Cu toții suntem diferiți și ar trebui să ne trăim povestea de dragoste în cel mai natural mod posibil.

Dragostea e simplă. E atât de simplă… Iar dacă nu, înseamnă…că nu e.

C.

1380801_10200128419091550_1823431927_n

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *