Instamatic Hair sau cum m-am îndrăgostit de părul colorat

Vara asta,  toată România s-a umplut de fete cu părul colorat. Verde, albastru, violet, oranj, roz, roșu. Orice, numai în nuanțe aprinse să fie.

Am trecut și eu prin perioada asta în clasa a 7-a. Mi se părea foarte cool să îmi colorez părul pe timp de vară, așa că am folosit albastru de metilen și am obținut o nuanță de verde, iar mai apoi, cu violet de gențiana mi-am făcut niște șuvițe rebele. Claudia de azi nu ar mai face niciodată asta…Ei bine, cel puțin asta am crezut până când am descoperit minunățiile astea de la Wella.

Lucrurile nu sunt chiar așa noi sub soare, însă e prima oară când văd eu un articol pe tema asta care să îmi capteze atenția. L-am găsit la Beauty by Jules și înțeleg că de ceva timp, serviciul e disponibil și în saloanele din România.  Nu mă refer la părul în toate culorile, ci la un serviciu mai deosebit, oferit de Wella Professionals

Instamatic_group_family_d

După ce am citit despre noua gamă de nuanțatoare pastel Wella Instamatic by Color Touch primul gând a fost că vreau și eu.

Entuziasmul și dorința de a face o schimbare, m-au făcut să mă pun repede pe documentat și tastat, să împart informația cu toată lumea.

Tehnologia Color Touch Instamatic promite să nu degradeze părul, ceea ce e în mod evident, un mare plus. Pentru că e în fapt o gamă de nuanțatoare, culorile se estompează în timp, la fix cât să te prindă toamna cu un look mai light. 

Nuante-Instamatic-by-Color-Touch-Wella

Aici se văd destul de clar nuanțele, iar  din ce înțeleg de pe site, rezultatul final depinde de nuanța de păr a fiecăreia, dar foarte important este și dacă se aplică pe părul ud sau uscat (cu cât e mai uscat părul, cu atât vor ieși niște culori mai intense). 

Sincer, cred că separat nu au același efect pe care îl au împreună, sau măcar combinate câteva dintre ele. Însă, cu siguranță și prețul total ar fi destul de mare, având în vedere că o cutiuță magică ajunge la 50 de lei. 

monki-kimono-9

Încă mai e timp pentru ceva mai îndrăzneț vara asta și parcă nu așa îndrăzneț. Cât să arăți ca o zână, dar să nu bată la ochi.

INSTAMATIC_Look_d

Mami, dacă citești asta, stai liniștită. Nu mi-am făcut nimic la păr, dar în acest moment, dorința e mare. 

Sursa foto: 1, 2, 3, 4

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *