Interviu cu haioasele de la LikeOne

12072818_739497449488972_2388877208064238351_n

Vara aceasta le-am descoperit pe Cristina Lupu și Joséphine Ciel, două fete ce fac haz de necaz printr-o serie de videoclipuri haioase în care nu-i greu să te regăsești. Proiectul lor, LikeOne, a luat naștere vara asta, reușind într-un timp scurt să adune o comunitate măricică de urmăritori. Pentru că mi-au stârnit interesul și am vrut să aflu mai multe despre ele, le-am scris. Entuziasmul nostru a fost reciproc și fetele mi-au dat ocazia să le cunosc mai bine.

Te las să descoperi cine sunt, ce fel de subiecte abordează și de ce ar trebui să le urmărești în continuare.

12072818_739497449488972_2388877208064238351_n

Cine sunt Cristina Lupu și Joséphine Ciel? Ce e dincolo de personajele voastre?

LikeOne: Suntem două fete absolut normale, sau cel puțin așa ne vedem noi. Ne asemănăm foarte mult, dar în același timp suntem și foarte diferite. În comun avem sensibilitatea și doza de nebunie, normal… nebunia cea frumoasa. Ruxi (Joséphine Ciel) e un geamăn rațional, iar eu un săgetător visător… Asta în cea mai mare parte a timpului pentru că mai facem și schimb de roluri; așa se face într-o relație 😀 . 

*Cristina lucrează în media, unde este pata de culoare a grupului indiferent de echipa din care face parte, iar Ruxi are o afacere cu haineS-au cunoscut când lucrau amândouă în televiziune, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Cum a venit ideea proiectului?

LikeOne: Noi ne amuzam foarte tare când ne întâlneam, râdeam foarte mult și am zis hai să ne filmăm. Bine, ne-am mai gândit și la faptul că nu mai exista ceva de genul pe piața din România atunci. Vine-urile erau făcute de adolescente sau băieți; nu prea erau fete care să facă ceva pe partea asta, mai ales legat de fete și am zis că s-ar putea să meargă.

Care credeți că a fost ingredientul vostru secret?

Cristina: Eu cred că suntem simpatice (râde) și atingem subiecte în care se regăsesc foarte multe femei. Sunt situații prin care am trecut și noi la un moment dat, situații de care multe alte femei s-au lovit. Cele legate de fostul și dieta sunt aur. Și de câte ori postăm un filmuleț de genul ăsta, fie că e de înșelat, fie că e de dietă, de celulită, fetele se tăguiesc între ele.

Ruxi: Exact, sunt situații din viață și noi le expunem într-un mod funny.

Cum vă găsiți inspirația?

LikeOne: Inspirația ne vine stând de vorba. Suntem relaxate și nu facem asta ca pe o povară. Trebuie să o facem pur și simplu de amuzament.

Cât de greu a fost să vă puneți în ipostaze haioase, conștiente fiind că odată publicat un video veți avea o mare expunere?

Cristina: Suntem în filmul nostru, nu ne e rușine. Trebuie să nu te iei în serios.

RuxiFilmam chiar și în public, nu avem probleme. Suntem ca Beyonce; pe scena e Sasha fierce (râde).

E greu pentru o fată să își facă loc în industria de entertaiment online din România?

LikeONe:  Nu e așa greu. Poate și pentru că nu am dat peste oameni răutăcioși atât de des, dar și hateri sunt buni. Când vezi ca un om și-a rupt din timpul lui să-și comenteze acolo, fie și de rău, te gândești că e bine.

Ce vă doriți de la proiectul acesta și unde vă vedeți peste un an?

Ruxi: Ne dorim să facem oamenii să râdă, mai ales pe fete. Momentan vrem ne crească foarte mult numărul de urmăritori atât pe facebook cât și pe youtube, ajungem la un număr serios de fani și să-i facem pe oameni să fie fideli. Pentru noi acesta e primul pas.

Dacă tot timpul nostru l-am dedica paginii, ar fi mult mai bine. Urmează ne facem și un site pe care punem mai multe lucruri legate de make-up și îngrijire, dar într-un mod mai funny.

Cristina: Sora mea mi-a spus una din colegele ei și-a făcut un obicei, seara înainte de culcare să intre pe pagina noastră.de puțin și după adoarme. Asta ne dorim, ca oamenii când vin morocănoși de la job intre pe pagina noastră, râdă, se detașeze și a doua zi se trezească cu un vibe mai bun.

Aveți câteva filmulețe și cu persoane din show biz. O să mai urmați rețeta asta?

LikeOne:  Da, o mergem pe același sistem. O mai introducem câte o vedetă și cred că o începem colaboram și cu fanii, cineva de pe pagină vină cu o glumă și filmam împreună, dar după ce o atingem un anumit număr de like-uri.

E un avantaj ca va învârtiți în lumea show biz-ului, datorită proiectelor din televiziune?

LikeOne: Da, e plăcut te duci la evenimente și să avem posibilitatea facem vine-uri cu artiști. Ne ajuta ne promovam.

Cu ce gânduri vă găsesc cele 4 luni de activitate?

LikeOne: E tare să vezi ca unii oameni gustă glumele tale sau că se regăsesc în ele. Ne bucură faptul că primim mesaje de încurajare de la oamenii pe care nu îi cunoaștem și asta ne dă un vibe bun.

Un mesaj pentru urmăritorii voștri?

Le mulțumim tuturor, chiar și haterilor 🙂 . 

Interviurile mele se încheie de obicei cu o provocare. Cui doriți să lansați provocarea?

Îi provocăm pe toți cei care ne plac și vor să apară într-un filmuleț să ne scrie pe privat o glumă. Dacă este una bună, o vom filma împreună și o vom posta pe pagină.

12144731_743464099092307_3935588995881183716_n

Interviul acesta mi se pare diferit de toate cele făcute până acum, pentru că fetele nu au respectat aproape nicio regulă a jocului meu. Mi se pare exact stilul lor. În încheiere, te invit să vizionezi filmulețele lor și să-mi spui care e preferatul tău. 

S-ar putea să-ți placă:

Un comentariu

  1. Buna. Am ajuns pe pagina ta si am observat ca este foarte
    ingrijita si prezinta lucruri importante. Da-mi voie sa prezint si eu despre un magazin online cu lucruri
    foarte ieftine: Aliexpress Romania. Cred ca stiai de el.
    Spor in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *