iPhone 6-i Super

12115946_10154245990837538_1894354517088313363_n

iPhone 6-i Super

Acum că am revenit pe blog după o lungă absență, am zis să scriu despre ceva apropiat perioadei prin care trec. Dacă în viața mea au loc o serie de noutăți, același lucru se întâmplă și în România cu mărul lui Steve Jobs.

iphone_6s_rose_gold_450x370

Lansare iPhone 6S, Vodafone România

Acum, renunțând la metaforele fără rost, ce încerc să zic e că de 2 zile a ajuns pe meleaguri românești iPhone 6S/ 6S Plus.

Pe lângă curioșii ce au venit joi seara la sediul Vodafone din Centrul Vechi, ne-am strâns și o mână de bloggeri să întâmpinăm cum se cuvine minunăția roz, căci odată cu 6S a apărut și o nouă culoare disponibilă la iPhone: Rose Gold. Ceva asemănător se întâmpla în același timp și în Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Craiova și Pitești.

Până la 0:00 ne-a ținut Cabral în suspans înainte de a ne face cunoștință cu noua fiță în materie de tehnologie, dar nu oricum, ci pus pe șotii. Ca la orice eveniment ce se respectă, am avut și dress code. Unii au ajuns să regrete  că nu aveau nimic în culoarea despre care se zice că marchează începutul marii dezvoltări intelectuale, fiind cea mai potrivită culoare în domeniul investiților. Nu degeaba am pus-o eu în noua temă a blogului și nu degeaba au ales-o nici părinții lui 6S pentru lansare. 😀

unnamed

Șosetele câștigătoare de iPhone

Cum ziceam, am avut dress code, iar toți purtătorii de roz au fost înscriși într-o tombolă. La final, exact când așteptam să fiu anunțată câștigătoare, îl aud pe tipul din dreapta mea strigând: serios, eu? Omul venise cu niște șoșete flaușate roz, articol ce l-a înscris în tombolă, și pleca acasă cu noul iPhone 6S. Oare cum se simte asta? Cabral, om bun, cu suflet mare a propus să se ofere un premiu de consolare, astfel că a făcut un tur de magazin pentru a cerceta care cu ce a venit, ca în final să premieze și cea mai roz ținută.

Vodafone e cool

De la Andrea Rossini (Director, Consumer Business Unit la Vodafone) am aflat că Vodafone Romania a fost desemnată drept rețeaua care furnizează cele mai bune viteze de date 4G din Europa.  

Încă din seara lansării exista în magazin o coadă de câteva persoane pregătite să dea peste 700 de euro pe noul model, însă pentru oamenii ce analizează mai bine lucrurile, calculează și măsoară pentru rezultate optime, există abonamentul RED 89, la care noul iPhone 6S este disponibil la prețul de 0 Euro, iar iPhone 6S Plus la prețul de 99 euro.

Abonamentul include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 minute roaming/lună și 1.5 GB/ lună trafic de date în roaming, precum și acces pe întreaga perioadă contractuală la filme și seriale prin HBO GO și muzică prin Zonga powered by Vodafone. 

#iPhone6Sparty

După fericita lansare, am răspuns prezent la invitația de la Old City Pub unde am sărbătorit cum se cuvine apariția lui iPhone 6S alături de o gașcă mare de bloggeri. Ne-am lungit până spre dimineață la povești frumoase și nu pot decât să sper că ne revedem în aceeași formulă și la iPhone20.

S-ar putea să-ți placă:

Un comentariu

  1. Chiar merita sa dai 89 de euro pe luna timp de 2 ani la abonamentul red 89, adica 2136 de euro pe un iphone 6. Cand de fapt il poti lua cu 930 de euro la liber pe cel de 64 de gb rose gold si sa ai nelimitat minute si internet(4G) cu 3 euro pe luna de la Digi, adica inca 72 de euro pe 2 ani :)) Buna gluma facuta de VDF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *