Jurnal de sesiune, ziua 1: Start!

7be10686f7dbe75ab803405d3e6ea795

Nici nu „s-a uscat bine cerneala” pe ultimul articol în care mă plângeam că aștept un moment cârlig, căci iată, au venit și ideile. Ba nu, idei mai aveam. Am fost presărată cu puțin praf de entuziasm.

Am rezolvat și misterul meu cu tristețea și depresia, căci am aflat că azi a fost Blue Monday, adică:

screencapture-www-facebook-com-cristianflorea-ro-posts-10153851271452389-1453136718872

Ariel, de la care am aflat că pot fi suspectă de lipsă de momente cârlig și asta e cauza nefericirii mele, mi-a zis să ies afară, unde a ieșit soarele și poate îmi recapăt entuziasmul. Am ieșit, m-am întors și sunt pusă pe fapte mari. În timp ce vorbeam cu el, mi-am dat seama de ce o să mă agăț în următoarea perioadă: o să țin un jurnal de student în sesiune.

Nu sunt o studentă tipică și sunt sigură că nu sunt singura. Jonglez între facultate, job și pasiunile mele care nu sunt deloc puține și încerc să păstrez un echilibru pe cât de mult pot. Nu îmi iese întotdeauna, dar nu pot să-mi imaginez cum ar arăta viața mea dacă ar fi altfel. 

Buna și conștiincioasa mea prietenă, Roxana, mă ține pe linia de plutire atunci când vine vorba de facultate. Mă sună să se asigure că am citit, ori îmi spune ce am de citit, ce cărți să-mi iau. Orice aș vrea să știu despre facultate, ea e persoana la care trebuie să merg.

Din fericire, ne țin aproape și alte lucruri. Roxi este una dintre persoanele care m-au susținut încă de la început și cu blogul. Este o ardeleancă dulce, dar lângă care îmi e teamă să deschid laptopul atunci când anunță că trebuie să învățăm.

Sesiunea propriu-zisă nu a început, însă mai am 4 zile până la primul examen, deci eu o declar deschisă.

Spoiler: Nu sunt una dintre studenții care postează cărți, fișe și poze din bibliotecă, așa că nu te aștepta să citești despre asta.

S-ar putea să-ți placă:

7 comentarii

    1. Abia am început. Urmează perioada aia cu împărțitul materiei pe zile, colorat esențial, calendar examene. Chestii administrative :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *