Jurnal de sesiune, ziua a 19-a: Dacă nu m-a omorât sesiunea, mă omoară răceala

cold_flu

Era prea lung să pun în titlu, însă e de fapt un cerc vicios, căci răceala asta ar putea să omoare și sesiunea

M-a prins vinerea trecută senzația de răceală. Cum era zi de salariu, am dat repede fuga la farmacie și m-am doctoricit cu medicamente despre care am impresia că mă fac bine. Trei zile am băut o grămadă de ceai, fervex și apă și ieri dimineață simțeam că nu mai am nimic.

Ieri seară, am simțit eu că e rost de o întoarcere a răcelii, așa că am mai pus la fiert de-un fervex. În zadar am băut și dimineață, ba chiar mi-am umplut și un bol de fructe, adică vitamine. Toată ziua am strănutat (spre deranjul oamenilor din bibliotecă) și mi-am suflat nasul. În timp ce încercam să învăț firește.

Eu numesc starea în care sunt acum răceală bleagă, pentru că mă super moleșește și mă face să nu vreau decât să dorm. În ciuda cursurilor de financiar ce se vor a fi citite și înțelese.

Voi încerca să supraviețuiesc până vineri. Dacă știi vreo rețetă minune de trezit din răceala bleagă, acum ar fi momentul să-mi dai o mână de ajutor.

S-ar putea să-ți placă:

4 comentarii

  1. offfff Doamne!!! Imi pare tare rau…Eu cand simt ca ma ia o raceala…gripa etc…iau 2 pastile de paracetamol sinus deodata , fac o baita fierbinte…dau drumul la caldura, beau un ceai …stau in pat acoperita cu patura/plapuma sosete in picioare si nu mai ies deloc din casa,…eventual somnic 🙂 De multe ori trece…Acuma daca stau sa ma gandesc nu am mai avut de mult simptome……Spor la invatat.te pupic

  2. Redoxon sau multe fresh-uri de portocale (eventual cu un pic de suc de lămâie). Pe mine vitamina C mă scoate din amorțeală și am avut zile în care doar sucul proaspăt de portocale m-a făcut să pornesc motorașele, fără nicio cafea (încep să cred că băutul cafelei e de fapt doar în capul meu o soluție de trezire la viață).
    Cum spui tu că ești acum am fost eu anul trecut 🙁 Și a fost nasoală rău răceala aia. Redoxonul m-a trezit la viață, dar am avut ups&downs de mă săturasem eu, mai ales că-mi „picura” nasul.
    Hai, Zoe, fii bărbată că trece și răceala și sesiunea!

    1. Aștept cu nerăbdare să se ducă amândouă :)). Și eu am nebunia asta cu vitamine și mi-am luat o tonă de citrice și kiwi. O să încerc și cu Redoxton dacă văd că nu scap. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *