Jurnal de sesiune, ziua a 16-a: Cum a sfârșit manualul de DIP

cool-hollywood-journal

După administrativ, penal și civil, dreptul internațional public e o reală bucurie. Doar pentru că e mai puțin de învățat, firește…

Mai știi că am zis cât de mult îmi place să tai ce nu am de învățat? După ce am smuls paginile ce nu intră la examen, m-am tot întrebat de ce ar scrie cineva o carte, dacă mai bine de jumătate din conținut e inutil.

Mă rog, nu chiar inutil. Nu știu cum am reușit să vărs un pahar de apă în pat imediat după ce am terminat de jumulit cartea, iar foile care nu au fost destul de norocoase cât să fie citite de studenți, au sfârșit prin a-mi fi foarte folositoare la absorbit apa din pat.

Îmi pare rău pentru copăceii care au murit degeaba, dar măcar am adus mai aproape două din patru elemente.

Nu știu dacă e pentru că vreau să se termine mai repede sesiunea ori mă sperie puținul timp rămas, dar aproape am terminat de colorat ce a mai rămas din carte, cu 2 zile înainte de examen.

Mă mai despart puține zile de normalitate și experiența sesiunilor trecute mi-a demonstrat că pentru ultimul examen îmi va fi cel mai greu să mă pregătesc, așa că încerc să dau tot ce am mai bun pentru joia asta.

Drag coleg la drept, îți doresc încă puțină răbdare. 😀

Iar ție, student ce a terminat deja cu sesiunea îți urez distracție plăcută!

A se citi: nu mi se pare corect ca noi să ne mai chinuim, dar fie, doar avem de regulă o săptămână între examene, ce naiba!?

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *