Karma este cea mai bună prietenă a mea

img_0238

Am spus de multe ori că eu nu am avut niciodată o „cea mai bună prietenă” pe care o sun în miez de noapte și de la care aștept să vină să-mi rezolve orice problemă. Acum, să nu se înțeleagă greșit. Am niște prietene apropiate, o am pe Vera, dar ele nu au o putere așa mare precum Karma, cea mai bună prietenă secretă a mea.

Imaginează-ți că Universul își vedea liniștit de treburile lui, când a auzit cât de tare îmi doream să mănânc o prăjitură și a întors puțin clepsidra, cât să-mi facă o plăcere. Altfel, nu-mi imaginez cum s-a sincronizat așa bine:

Stăteam liniștită joi la birou și mă lovește din senin poftă de prăjitură. Mă uit prin geantă, nimic dulce. Am început să mă plâng Anei, care era foarte aproape de mine și o rog să mergem să căutăm niște prăjituri. Cum eram amândouă îngropate în treabă, am zis că mai amânăm. Brusc, mi-am amintit că Alex a fost în pauza de masă și crezând că încă e în Afi, îi scriu:

Cererea mea nu s-a soluționat în niciun fel. Alex nu mai era în mall, ci intra în ședință, Ana nu voia să ieșim, iar eu stăteam și muream acolo de poftă. Așteptam un curier și când am văzut că mă sună, m-am gândit să ies eu să mă întâlnesc cu el, poate așa găsesc un loc de unde să cumpăr o prăjitură.

Am ridicat pachetul și tot ce am găsit dulce în drum spre birou erau niște mini croissante, care nu mă făceau fericită. Intram deja în clădire, când, la 15:05, mă sună alt curier despre care nu știam că urmează să vină. Culmea, era și de la Fan Curier, firmă de la care primesc întotdeauna mesaj dimineața dacă am vreun pachet. Îi zic omului că îl aștept jos și ce crezi că mi-a adus? O prăjiturăăăăăă!

img_0251

Am intrat în birou super fericită și i-am povestit cum s-a întâmplat șefului meu, pentru că e genul ăla de persoană super optimistă, crede în Univers și că toate lucrurile bune ți se întorc atunci când te aștepți mai puțin.

Cea mai tare chestie a fost că prăjitura era de la ejobs, loc în care  mi-am depus cv-ul și din care m-a cules agenția la care lucrez acum. Coincidență? Neh. Karma. Universul. Stelele.

Am rămas în biroul lui și am început să vorbim despre toate astea, dar și de ce urmează să se întâmple cu proiectele la care lucrez, apoi am mers la facultate și nu am mai mâncat prăjitua. Am ajuns cu prăjitura acasă, unde Andrei a făcut pozele din articol.

Am dat prăjiturica în 4 și am mai țopăit puțin de bucurie în timp ce-i povesteam lui Alex cum lucrează Universul pentru mine când el e ocupat.

Tu ai simțit vreodată cum lucrează karma pentru tine? 😀

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *