Mă poate salva apa?

water-hydration

Salut provocarea lansată de Blogal Initiative și dau așa și startul primului meu jurnal de fetiță disciplinată de care povesteam aici.

Mai întâi, ca să lămuresc despre ce e vorba cu jurnalul, trebuie să spun că una dintre greșelile pe care le fac cel mai des e să am așteptări mult prea mari. De-a lungul timpului am tot încercat să am grijă de mine și de corpul meu prin metode naturale, la îndemâna oricui. Nu zic că nu am văzut rezultate, dar sigur aș fi avut efecte pe termen mai lung dacă mă țineam serios de treabă. Așadar, începând de azi, testez pe o perioadă mai mare de o lună trucuri despre care am citit și te țin la curent cu schimbările care se produc pentru mine.

Voi începe prin a testa veșnicul doi litri de apă pe zi. Nu am ales întâmplător să încep cu apa, ba am chiar două motive:

  • Cum ziceam, am fost la Kiehl’s, unde mi s-a testat nivelul hidratarea pielii. În timp ce îmi ținea un aparat micuț pe față, amabila doamnă de acolo, îmi spune că nivelul mediu de hidratare e de 60%. Testarea se oprește, se uită la aparat și zice cu dezamăgire: 29! Nici măcar 30… M-am super panicat. De mică mi se tot zice că ar trebui să mă hidratez mai tare, dar nu mă gândeam că stau așa prost la acest capitol.
  • Provocarea de care ziceam mai devreme este inițiată de La Fântâna, care a pornit o campanie interesantă care transmite prin niște filmulețe amuzante mesajul: Bea niște apă! Pari deshidratat.

Ei, dacă ăsta nu-i semn de la Univers…

Îmi place foarte tare că e probabil unul dintre puținele experimente pe care voi avea ocazia să-l testez cu ajutorul unui specialist, pentru că am plănuiesc să mă întorc și să refac testul la intervale regulate de timp.

Așadar, tot ce-mi rămâne de făcut e să mă aprovizionez cu ceva apă,  să consum zilnic cel puțin doi litri și să te țin la curent cu modul în care funcționează pentru mine.

După primele cinci zile voi relua testul de hidratare și sper să am rezultatele dorite. Oamenii ăștia care au gândit campania zic că apa îți dă putere. De putere are nevoie și pielea mea. 😀

S-ar putea să-ți placă:

Un comentariu

  1. Pingback: Apa, apa, apa -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *