Recomandări: ce, cum, unde? (martie)

12349648_1129722037062553_874565310_o

Îmi pare tare rău că am sărit peste februarie, dar mă bucur că revin luna aceasta cu mai multe rubrici. 😀

Un film: Zootropolis

Vreau să văd filmul de când am văzut trailerul de mai sus. Oameni mari și mici îl laudă, inclusiv picii mei de la grădiniță, așa că trebuie neapărat să-l văd luna asta. 😀

O carte: Flash-uri din sens opus

Marian Godină este polițistul lunii februarie (dacă nu al anului). În luna februarie a scos și o carte care însumează povestirile care l-au consacrat  pe pagina lui de facebook, dar are și câteva detalii în plus. E o carte la care râzi, plângi și te umpli de furie, când te gândești cum se joacă cu legea cei ce ar trebui să vegheze la respectarea ei. E o carte ușoară, la 190 de pagini, dar pe care nu vrei s-o lași din mână până nu o termini.

imageResize

sursa foto

Un restaurant: Asiatic Restaurant&Bufet

Am fost săptămâna trecută la un restaurant asiatic și am fost super uimită, pentru că dintr-o experiență anterioară, aveam impresia că nu-mi place mâncarea asiatică. Deși în videoblog (min 2:10) am vorbit mai mult despre chestiile care nu mi-au plăcut (era efectul ghimbirului), cred că ai observat că au fost doar 2 lucruri, din 20, câte am încercat. 😀

E cel mai mare restaurant asiatic din România și e tipul de restaurant all you can eat. Pentru un preț prestabilit (29 RON la prânz, 69 RON pentru cină și în weekend) poți să mănânci tot ce-ți dorești, și cu siguranță ai de unde alege acolo.

Dacă vrei să mergi la restaurant după ce ai citit articolul meu, am pentru tine și un voucher de 10% și cum masa e mai plăcută în doi, oferta e valabilă pentru 2 persoane, timp de o săptămână. Tot ce trebuie să faci, e să-mi lași un comentariu în care-mi spui că îl vrei.

Poți intra pe pagina de facebook a restaurantului, unde se desfășoară în luna martie concursuri zilnice la care poți câștiga vouchere de reducere cuprinsă între 10 și 50%.

Experiența va fi una super plăcută, promit.

12349648_1129722037062553_874565310_o

Un gest frumos: Orange film

Știu de mult timp despre miercurea în care primind un cod pe un număr de Orange poți merge în sălile de cinema partenere și plătești un singur bilet, dar primești două. Chiar ieri vorbeam cu o colegă despre asta, iar azi am văzut pe facebook un anunț prin care Orange, alături de Salvați Copiii are o activitate simpatică:

Cea mai drăguță chestie a zilei. :DȘtii miercurea filmelor de la Orange? Ziua în care iei două bilete la preț de…

Posted by Claudia Predoană on 15 Martie 2016

Detalii aici.

Acțiunea se întâmplă în aprilie, dar cred că trebuie să-ți anunți interesul de luna aceasta.

Un citat: 

Dacă te temi de viitor este pentru ca nu știi sa construiești prezentul si, când nu știi să construiești prezentul, te amăgești că vei putea să o faci mâine și te-ai dus copcă, fiindcă mâine sfârșește întotdeauna prin a deveni astăzi, nu-i așa?

-Muriel Barbery, Eleganța ariciului

Sper să găsiți ceva pe placul vostru și aștept să-mi faceți sugestii legate de ce ați vrea să mai citiți în rubrica de recomandări. 😀

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *