Recomandări: Ce facem în ianuarie?

Încep anul cu un articol dintr-o serie pe care îmi doresc să o fac de foarte mult timp. Este vorba despre niște recomandări. Mi-am propus să am grijă de această serie în fiecare lună, iar șansele să reușesc sunt destul de mari. 😀

Articolul va conține atât referiri la lucruri pe care vreau să le bifez în luna respectivă, cât și lucruri deja încercate. 

Film de ianuarie: The Fault In Our Stars (dramă, romance)

L-am văzut deja și am fost foarte surprinsă de poveste. După ce am văzut trailerul și am citit descrierea, mă așteptam ca lucrurile să se întâmple total diferit, dar m-a surprins în multe ocazii. Eu l-am văzut cu sora mea, dar poate fi văzut foarte bine și în cuplu, ori cu prietena cea mai bună. 

Eveniment de ianuarie: #Pur- spectacol simfonic susținut de Alexandra Ușurelu

Alexandra Usurelu _ poster-TNB

Alexandra Ușurelu are o voce spectaculoasă, poate cea mai dulce din câte am auzit până acum. După succesul unei experiențe similare din 2015, revine anul acesta cu o producție de excepție, incluzând videoproiecții și videomapping, „#PUR” dorindu-se a fi cea mai rafinată prezentare a artistei de până acum. Pe lângă de band-ul său foarte apreciat, compus din muzicieni cunoscuți ai scenelor de jazz și rock, artista va fi acompaniată pe scenă și de Muse Orchestra, condusă de Viorel Sârbu, cu aranjamente scrise de Bobby Stoica.

Prețul unui bilet variază între 65 și 75 de lei.

 

 

Carte de ianuarie: Eleganța ariciului

Pentru că acum citesc 3 cărți în paralel, mi-a fost greu să aleg una dintre ele, așa că am ales una pe care aș vrea s-o citesc. E pe lista mea de multă vreme, însă de curând e în biblioteca Anei, așa că o pot împrumuta de acolo.

Eleganta-ariciului

Secretul din ianuarie: „Fie că mori azi, fie că mori în altă zi este același lucru. Oricare zi este făcută pentru a fi trăită sau pentru a părăsi lumea.”- Paul Coelho, Alchimistul

Sper ca articolele viitoare să conțină mai multe categorii.  Până atunci, aș vrea să-mi spui cum ți se pare ideea. 😀 

S-ar putea să-ți placă:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *