Trebuie să suni pe cineva ca să afli unde vă vedeți, dar rămâi fără baterie. Ce faci?

Social-Media-Networking-How-to-use-content-to-start-solving-problems

Am vrut să povestesc despre cum am ieșit ieri dintr-o super încurcătură, dar înainte să zic cum am rezolvat eu lucrurile, aș vrea să aflu ce ai fi făcut tu. 😀

Se dă următoarea situație: trebuie să ajungi la o programare într-un loc în care nu ai mai fost până acum. Stabilești cu persoana respectivă un punct de reper general și rămâne să luați legătura pentru mai multe detalii atunci când ajungi la punctul de reper, urmând să te ghideze telefonic. Între timp, rămâi fără baterie la telefon. Nu ai numărul salvat pe sim, ci în telefon. Normal că nu îl ai scris pe hârtie, că doar ai telefonul cu tine, nu?

Nu ai baterie externă și nici încărcător în geantă.

Ce faci?  Cum dai se persoana respectivă?

Aștept răspunsurile până la ora 18, apoi zic și eu. 😀

S-ar putea să-ți placă:

13 comentarii

  1. Am pățit asta. Am oprit pe cineva pe stradă și am rugat să dau un telefon. Am dat telefon la o persoană al cărei număr îl știam și am rugat-o să dea de numărul celei cu care trebuia să mă întâlnesc și să îi zică unde sunt și unde ne vedem și gata. Ideea e că niște numere de telefon tot trebuie să știi. :)))

  2. Cu siguranta as intra in primul magazin si as ruga pe cineva sa imi incarce putin telefonul, suficient cat sa sun si sa imi rezolv problema. Spun cu siguranta pentru ca asa am procedat intr-o situatie similara :)))))

  3. Hey mi s-a intamplat asa ceva.Eram in Mall.Am inceput sa rog persoane necunoscute sa imi imprumute telefonul lor.M-am simtit aiurea, mai ales ca trebuia sa explic ce si cum etc 3 persoane au refuzat, o fata a zis ceva de genul i dont understand u ..lol dar se vedea ca era romanca :)) Am gasit pe cineva sa ma ajute dar m-am simtit atat de vinovata…………….

    1. Eu nu știam numărul, dar sigur aș fi făcut la fel în loc cum tău. Cheia e să găsești oamenii potriviți. O dată aveam nevoie de 60 de bani ca să cumpăr ce îmi trebuia și am cerut pe stradă. Am făcut rost de ei în 2 minute :))

  4. Eu mereu imi fac planul de acasa cand trebuie sa ajung sa ma intalnesc cu cineva si dacaa nu stiu locul ma documentez bine ca sa nu ajung in situatia asta. Daca totusi persoana nu ajunge la timp si nu am cum sa o sun astept maxim 30-45 min apoi plec

    1. La mine a fost o situație mai specială cu persoana respectivă. Mă duceam la ea acasă, de asta planificasem să ne auzim la telefon pentru detalii gen bloc, scară, apartament. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *