Tu ce vrei să te faci când o să fii mare?

canstockphoto9342577_workplace_stress-300x300
De-a lungul timpului am dat foarte multe răspunsuri diferite la această întrebare. Oare când e momentul în care știi exact ce să răspunzi?
 

Fac parte dintr-o generație norocoasă. Generația cu deplină capacitate de decizie. Gândește-te la oamenii care au trăit epoci mai puțin fericite, care nu au avut oportunitatea să transforme pasiunea în job. Făcând acest exercițiu de imaginație, ești sigur că ai răspunsul exact?
 

Avem ocazii. Avem timp. Timp să facem atât de multe lucruri noi. Timp să greșim. Prilejul să învățăm. Avem posibilitata de a învinge orice teamă și de a lua totul de la zero. Capacitatea de a ne adapta la nou și de a  încerca altceva. Până când reușim. Până când ne dăm seama ce vrem cu adevărat. Dar, pentru asta, trebuie să începem devreme. Trebuie să conștientizăm importanța autocunoașterii, dezvoltării și depășirii.
Profită de orice mijloc de dezvoltare personala sau profesională care îți iese în cale. Poate să fie greu să îți dai seama  care e drumul pe care trebuie să îl urmezi, dar, odată ce ai ajuns la finalul lui, o să realizezi că a meritat efortul. Dă-ți sema ce îți place să faci și fă-o până când ai atins ultima treaptă a împlinirii. Pentru că deși avem atâtea, avem o singură viață, pe care trebuie să o trăim cât mai eficient posibil.
 
 Când o să fiu mare, o să mă fac FERICITĂ.
 
Așa că, întrebarea mea este: te simți recunoscător pentru faptul că poți in existența ta finită să faci acel lucru care te împlinește și că ți s-a dat această alegere? 
 

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *