Vedetă Vichy pentru o zi

FotografulTAU-8449

Nu  știu dacă „vedetă” este exact termenul pe care îl căutam. Oricum, e ceva între fotomodel și vedetă, puțin fin fiecare. În fapt, nu sunt nici una, nici alta, dar am avut ocazia de a petrece o zi ca atare. Una de muncă, să ne înțelegem…

Nu m-aș fi gândit vreodată că faptul că sunt o persoană activă și ocupată o să-mi aducă așa o surpriză. De fapt, în mintea mea, nici nu mă mai consider atât de ocupată; pur și simplu trăiesc pe setări de #fastlife dintotdeauna

Cum am scris și aici, sunt o cititoare fidelă a blogului Danei Rogoz. Când am văzut concursul organizat alături de Vichy, nu am stat prea mult pe gânduri. Trebuia să ilustrez printr-o fotografie o zi din viața mea și să explic în câteva cuvinte ce înseamnă #fastlife pentru mine.

11261114_979197252142352_945082591402339123_n

Sunt în priză de la 9:00 alături de cei mai simpatici învățăcei și ei mă fac să iubesc activitatea de profesor. Nici viața de student la drept nu-i așa ușoară, iar pentru că în online trebuie să fii mereu prezent, bunul meu prieten alb nu-mi lipsește niciodată din bagaj. Trăiesc pe repede-înainte și nu mă plictisesc niciodată, pentru că nu spun nu niciunei provocări.

Cum norocul e de multe ori de partea mea, am câștigat concursul cu poza de mai sus, fapt ce mi-a adus atât câteva produse Vichy Idealia (pe care le iubesc!), dar și o ședință foto ce trebuia să ilustreze o zi din viața mea, și iată rezultatul:

FotografulTAU-8217f

Aproape arată așa diminețile mele, dacă înlocuiesc prăjitura cu nutella și desigur, mănânc în pat, dar mulțumesc mult Beautyfood pentru găzduire.

FotografulTAU-8663 FotografulTAU-8629

Cum ziua trebuie să mă împart între grădiniță și facultate, am mereu o mulțime de lucruri în geantă. Sunt mult mai multe, dar nu puteam să le țin pe toate în mână. 

FotografulTAU-8449

Seara mă găsește de cele mai multe ori la evenimente și iubesc asta!

Desigur, nu arăt chiar așa în fiecare zi, dar în ziua ședinței foto mă aflam sub vraja Ioanei Dumitrache, care s-a ocupat de machiaj și păr.

Cred că mi-a plăcut foarte tare ziua aceea, pentru că am fost înconjurată doar de oameni drăguți. Pe Anca Bădescu, cea care s-a ocupat de campanie, am îndrăgit-o de la primul mail, ca să zic așa. E cea mai gingașă, dulce și atentă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Mi-a explicat de la început totul foarte clar, iar mailu-urile prin care am comunicat erau mai mari decât postările mele de pe blog. Dacă aș fi Friends, aș fi tare fericită să am așa un omuleț în echipă.

Fotografii au fost foarte înțelegători odată ce și-au dat seama că nu prea stau la poze. Exact în momentul în care era totul bine și frumos, eu voiam să le spun ceva, gesticulam sau râdeam. Din fericire, i-am simțit și pe ei la fel de prietenoși și zic eu că ne-am înțeles bine. 😀

Chiar m-aș putea obișnui cu astfel de zile și poate până la viitoarea ocazie îmi mai exersez fața de poze. 

Mulțumesc Anca, Dana Rogoz și Vichy pentru experiența frumoasă.

S-ar putea să-ți placă:

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *