Cum am făcut cel mai bun cocktail cu Lipton

IMG_7934

Acum ceva timp am participat la un atelier Lipton Ice Tea, iar cum vara și-a arătat puterile în ultimele zile, m-am gândit că e ocazia perfectă să vă povestesc cum a fost. 😀

IMG_7270

Într-o dimineață de marți, alături de alți bloggeri simpatici, iubitori de Lipton și câțiva invitați speciali, am pășit în studioul Mazilique, un soi de bucătărie cum toate ar trebui să fie. 

În timp ce ni se vorbea despre noul sortiment de ceai de la Lipton Ice Tea, dar și despre ceaiuri în general, istoria și beneficiile pe care le au, o domnișoară foarte talentată a făcut niște schițe în timp real care au surprins esențialul din prezentarea fiecărui invitat.

A fost pentru prima oară când am văzut așa ceva și nu am putut să nu o întreb dacă ea știa despre ce o să vorbească înainte de a începe. Mi-a spus că nu, că totul e spontan ceea ce mi s-a părut super tare. Am întrebat-o și ce face dacă dă peste un cuvânt necunoscut, cum a fost de exemplu „umami”, un fel de rudă cu dulce, amar, acru și sărat. :))

IMG_7895.jpg

Printre invitații speciali s-au numărat Andreea Ibacka, care a fost moderatorul atelierului, Vali Luca, un bartender foarte talentat pe care mulți l-am descoperit la Românii au talent și Antonia, care este și anul acesta ambasadorul Lipton Ice Tea.

Vedeta zilei a fost noul sortiment Lipton Ice Tea-adică Lipton Green Ice Tea Mint Lime. Mie mi-a plăcut ceva mai mult decât originalul Green Tea și dacă vrei să-l încerci e deja în magazine. 😀

Spre sfârșitul atelierului, ne-am împărțit pe echipe și am avut sarcina de a realiza un cocktail non-alcoolic care să aibă la bază Lipton Ice Tea. Deși în echipa noastră Anamaria a făcut aproape toată munca, m-am distrat de minune alături fete și am dat naștere unui cocktail pe care Antonia l-a denumit „berry” fun. 😀 Cel mai amuzant a fost la jurizare, când am identificat noi printre jurați un domn foarte pretențios de care ne era teamă.

În final, totul s-a terminat cu bine, căci dintre cele 4 echipe, a noastră a fost câștigătoarea. Ingredientul principal a fost zmeura, iar cel secret siropul de fructul pasiunii. 😀

IMG_7934.jpg

IMG_7918

Pentru mine a fost o super experiență și mă bucur tare mult că am avut posibilitatea să fiu printre primii care gustă noua aromă Lipton. De ceva vreme încerc să renunț la sucurile carbogazoase, iar Lipton pare înlocuitorul perfect, având ca ingrediente esențiale ceaiul, fructele și apa.

Oficial, ai #verdelaceai! 😀

S-ar putea să-ți placă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *