M-am mutat. Iar! 3 apartamente în 2 ani

13898396_1229034827131273_944930412_o

Am pășit prima oară în București în 2014. Mai întâi pentru admitere, apoi pentru înscriere, după care pentru a-mi găsi apartament. 

În august am văzut un singur apartament și pentru că nu aveam răbdare să caut altceva, am rămas acolo. Nu era cel mai minunat apartament din lume, dar mi s-au întâmplat și lucruri frumoase acolo. Din păcate, s-a terminat cu mare tam-tam și am și acum un sentiment ciudat când trec pe la Nicolae Grigorescu.

Despre al doilea apartament, s-ar putea să știi ce și cum. L-am văzut mult timp ca pe un refugiu și un loc în care nu se mai poate întâmpla nimic rău. Era cam departe de metrou, dar măcar treceam printr-un parc superb ca să ajung acolo. Mă obișnuisem cu zona, cu Mega Mall-ul la două stații, priveliștea de la etajul 13, porumbeii și puii lor, șoimul din baie. Chiar mi-a părut rău când am plecat. Am lăsat în Pantelimon o casă mare în care aveam loc pentru tot și un proprietar de nota 10. 

Săptămâna trecută am strâns toate amintirile în pungi de cadouri și am pornit către noul apartament. Acum stau într-un apartament drăguț la Unirii, dar mult mai mic decât cel din care am plecat. Din ce am observat până acum, proprietarii de aici sunt la fel de simpatici ca cei din Pantelimon și ne-am împrietenit deja cu o bătrânică care a promis să țină minte numele noastre.

Am adus totul aici și alături de mama lui Alex am încercat în prima zi să le lăsăm și în ordine. Am reușit în oarecare măsură, dar iată că a trecut o săptămână și nu e totul la locul lui. Sâmbătă și duminică am fost la Slatina, dar de luni și eu și Alex am fost în misiune.

Când am venit duminică seara de la Slatina, am zis să mai aranjăm una, alta. Pentru că Alex m-a ajutat și cu alte ocazii, l-am rugat să mă ajute și aici. Problema era că tot lăsam ușile de la dulapuri deschise și ne loveam cu capul de ele, eu am reușit să mă tai în tot ce-am putut și-am sfârșit amândoi prin a deveni victime ale procesului de curățare.

Sper că mâine termin de aranjat tot ce mi se pare mie acum că nu e la locul lui. Până acum ne-am simțit foarte bine aici și ni se pare că e apartamentul cel mai frumos dintre cele de până acum. Să vedem cât ne ține. 😀

S-ar putea să-ți placă:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *