Cine sunt?

claudia predoana

Am venit din Slatina în București în 2014, atunci când am intrat la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. Nu aș mai pleca niciodată.

Dacă aș fi nevoită să mă descriu într-un singur cuvânt aș spune curioasă. Dar nu sunt nevoită, așa că mai adaug că sunt o fire sensibilă, dinamică, ambițioasă și exagerat de prietenoasă.

Nu cred în plictiseală și iubesc zilele agitate. Nu aș putea să suport vreodată să lucrez stând degeaba, așa că am ales ca prim job unul la care nu stăteam locului nicio clipă. Am fost profesoară de germană la o grădiniță și eram toată ziua în priză lângă niște năzdrăvani de care m-am îndrăgostit până peste urechi. Perioada asta s-a încheiat, dar a rămas pentru mine o super experiență. 

Acum sunt PR&Marketing Manager într-o agenție digitală.

Sunt într-o relație super fericită cu cel mai drăguț băiat din lume de la care am învățat că indiferent câtă pizza mănânci, nu te poți îngrășa deloc dacă râzi toată ziua.

Scriu despre ceea ce simt, ce văd în jurul meu, locuri în care merg, evenimente, povești ale vieții de student, lifestyle feminin, despre cărți, filme și alte pasiuni. Dacă o să găsești vreodată ceva ce seamănă a reclamă pe blog, înseamnă că mie chiar îmi place chestia respectivă/am integrat-o în rutina mea personală, pentru că cel mai important pentru mine e să rămân sinceră. 

Mă declar îndrăgostită iremediabil de blogging și social media și încerc în fiecare zi să lucrez la relația asta. Mai greșesc, mă mai iartă și tot așa. 😀

Încântată de cunoștință!

Mă găsești și pe:

Mai multe despre mine am zis pe aici:

Interviu 

Interviu 

Interviu e-book

”Oamenii își caută inspirație la cei care nu își dau aere și sunt perfect normali”

Cu replica asta m-a încurajat Ana când am pornit în călătoria blogosferică și îmi era teamă de necunoscut. 😀

Foto: Maria Alexandra

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *